Μείωση καταγράφεται στις πωλήσεις πετρελαιοειδών

Μείωση 14,6% σημείωσαν οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Φεβρουάριο του 2016, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία.

Σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2015, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Φεβρουάριο του 2016 αυξήθηκαν κατά 6,5%.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Στατιστική Υπηρεσία, τον Φεβρουάριο του 2016 παρατηρήθηκε μείωση στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία και αεροπλάνα, καθώς και στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Υγραερίου, Ασφάλτου και Ελαφρού Μαζούτ.

Αντίθετα, άνοδος σημειώθηκε στις πωλήσεις Βενζίνης, Πετρελαίου Κίνησης και Βαρέος Μαζούτ. Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν μείωση 4,7% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 13,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

Αποθέματα πετρελαιοειδών
Τα αποθέματα πετρελαιοειδών σημείωσαν στο τέλος Φεβρουαρίου του 2016 αύξηση 7,3% σε σύγκριση με τα αποθέματα τον περσινό Φεβρουάριο.

Σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, τα αποθέματα πετρελαιοειδών παρουσιάζουν στο τέλος Φεβρουαρίου του 2016 μείωση 4,7%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στηρίζουν όλοι, αλλά στήνουν πόδι για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων οι δικηγόροι-Το πακέτο νομοσχεδίων
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία