AKT-ARAGO Cyprus (Supernova): Cloud HR και Αnalytics

Σε μια εποχή όπου το επιχειρησιακό περιβάλλον διαρκώς μεταβάλλεται από τις τεχνολογικές εξελίξεις, ο τομέας του Ανθρώπινου δυναμικού (HR) δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Όπως ανέφερε η Project Manager and Solution Consultant, AKT-ARAGO Cyprus (Supernova) Έλια Πέτρου, οι ανάγκες στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν αλλάξει.

«Η σημερινή πρόκληση για μια επιχείρηση είναι πώς θα καταφέρει να συνδέσει την αποδοτικότητα των εργαζομένων με τους στόχους της εταιρείας, με παράλληλη έμφαση στη μέτρηση της προόδου τους και της ανάλογης ανταμοιβής τους», ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Supernova Consulting με θέμα Accelerate with SAP Cloud: Espresso Morning 2016  στις 10 του Μάρτη στη Λευκωσία στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus. 

Η AKT-ARAGO Cyprus (Supernova) υλοποιώντας την λύση  SAP® SuccessFactors HCM Suite, δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να απλοποιήσουν και να βάλουν σε μια σειρά τις διαδικασίες τους αναφορικά με το HR. Η διαθέσιμη λύση που είναι βασισμένη στο Cloud επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν το Ανθρώπινο Δυναμικό τους από την πρόσληψη μέχρι και την αποχώρηση. Όλα τα εργαλεία που χρειάζεται μια εταιρεία για την επίτευξη, μέτρηση και συνεχή βελτίωση των αποτελεσμάτων της μέσω του ανθρώπινου της δυναμικού συμπεριλαμβάνονται στην λύση SAP SuccessFactors HCM Suite.

Σύμφωνα με την κ. Πέτρου, η αρχιτεκτονική της λύσης προσφέρει την ευελιξία στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν από οποιοδήποτε ενότητα του συστήματος όπως για παράδειγμα την αξιολόγηση (performance and goals) ή τη διαδικασία πρόσληψης (recruitment management) και να συνεχίσουν με τη σειρά που οι ίδιοι κρίνουν ότι αντικατοπτρίζει καλύτερα τις ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Cloud for Analytics
Η Analytics Solution Advisor SAP Hellas, Cyprus & Malta Νατάσα Μαστέλλου επεσήμανε ότι ο μεγάλος όγκος δεδομένων προσφέρει νέες προοπτικές σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, ωστόσο, αυτό που παρατηρείται είναι ότι  δεν αξιοποιούνται στο έπακρο. Όπως ανέφερε, οι σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες γύρω από τον τομέα των analytics περιστρέφονται γύρω από την πολυπλοκότητα και δυσχρηστία των εργαλείων που έχουν σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν οι χρήστες να αξιοποιήσουν τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους.

Σημείωσε ότι τα σημαντικότερα οφέλη γύρω από την χρήση του Cloud στα analytics συνοψίζονται γύρω από την ευκολία χρήσης, την ευελιξία και τη μείωση της πολυπλοκότητας.  Συγκεκριμένα, η λύση SAP® Cloud for Analytics που προσφέρεται μέσω του μοντέλου SaaS (Software as a Service) καταφέρνει να αξιοποιεί δυνατότητες όπως data discovery, planning, forecasting and budgeting ακόμα και predictive analytics μέσα από το ίδιο εργαλείο. 

«Έμφαση δίνεται στο γεγονός ότι η νέα λύση έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στον χρήστη και να ενσωματωθεί σε άλλες κάθετες εφαρμογές όπως για παράδειγμα το SAP® SuccessFactors, το SAP® Cloud for Customer και άλλα», κατέληξε η κ. Μαστέλλου.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ