Με νέο γραφείο στη Μάλτα η Vassiliades & Co. LLC

Στο άνοιγμα νέου γραφείου στη Μάλτα προχώρησε η Christodoulos G. Vassiliades & Co. LLC. Μέσω του γραφείου, το οποίο λειτούργησε επίσημα τον Μάρτιο του 2016, η δικηγορική εταιρεία θα παρέχει νομικές υπηρεσίες στους πελάτες της, όπως για απόκτηση υπηκοότητας και εταιρική δραστηριοποίηση.

Η εταιρεία επίσης προσφέρει ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών σε πλοιοκτήτες, ναυλωτές , διαχειριστές πλοίων και σε χρηματοδότικά ιδρύματα. Συμβουλές επίσης δίνονται σχετικά με την πώληση και την αγορά των σκαφών, για ναυλοσύμφωνα και νηολόγηση πλοίων, και για τη χρηματοδότηση του πλοίου και εγγραφή υποθηκών.

Η ομάδα της εταιρείας διαθέτει εμπειρία στη σύνταξη και την προετοιμασία των συμβάσεων και των εντύπων που σχετίζονται με τη ναυτιλίακά θέματα και ασχολούνται με το μητρώο της ναυτιλίας και το προεδρείο της.

Το γραφείο θα στελεχώνεται από 3 άτομα μόνιμο προσωπικό, ανάμεσά τους 2 δικηγόροι και ένας λογιστής. Το πελατολόγιο αναμένεται να προέρχεται από το υφιστάμενο δικηγορικό γραφείο της Vassiliades & Co. LLC στην Κύπρο.

Η Μάλτα παρέχει παρόμοια με την Κύπρο φορολογικά κίνητρα σε επιχειρηματίες και εταιρείες, που θα επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν στη συγκεκριμένη χώρα, μέσω ευνοϊκού εταιρικού φορολογικού συστήματος. 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ