SAP Cloud CRM από την Supernova Consulting

Την επιτυχημένη πεντάχρονη πορεία της SAP στον χώρο των cloud εφαρμογών ανέλυσε ο Country Sales Manager της SAP Cyprus Ltd Άλεξ Μουρατιάν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Supernova Consulting με θέμα Accelerate with SAP Cloud: Espresso Morning 2016  στις 10 Μαρτίου στη Λευκωσία στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus.

Από 12 δισ. ευρώ έσοδα το 2010, τα έσοδα της SAP έφτασαν τα 20,8 δισ. το 2015. Μάλιστα, τα κέρδη της εταιρείας έφτασαν τα 6,3 δισ. ευρώ το 2015. Όπως ανέφερε, η εταιρεία επενδύει στη λύση SAP® ΗANA, οι  εγκαταστάσεις της οποίας έχουν ήδη φτάσει τις 10 χιλιάδες, ενώ οι χρήστες του cloud έφτασαν τα 85 εκατ. από μηδενική βάση το 2010. 

Η εταιρεία εστιάζει στα business apps και τα business networks, ενώ παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να καινοτομούν στο cloud. Ο κ. Μουρατιάν εξήγησε ότι σε ένα έξυπνο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι σημαντικό για μια εταιρεία να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, είτε πρόκειται για μικρομεσαία επιχείρηση, είτε για μεγάλη εταιρεία.

Η SAP προσφέρει ένα πλήρες portfolio Cloud λύσεων, μεταξύ άλλων λύσεις για το Ανθρώπινο Δυναμικό, Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Παροχές και Προμήθειες, και Χρηματοοικονομικά. Έτσι, βοηθούν τις διάφορες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν ταχύτατα τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες εφαρμογές και το απαραίτητο λογισμικό ώστε η λειτουργία της επιχείρησης να είναι μοντέρνα και ευέλικτη. 

Στην δική του τοποθέτηση, ο Managing Director της Supernova Consulting Κυριάκος Στυλιανίδης τόνισε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην καλύτερη διαχείριση πελατών και πελατειακών σχέσεων (CRM) καθώς το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλάζει. Όπως ανέφερε, το 59% των πελατών Β2Β δεν θέλουν να επικοινωνούν με πωλητές και όταν επικοινωνήσουν με αντιπρόσωπο σημαίνει ότι το έχουν αποφασίσει κατά 57%. Μάλιστα, επεσήμανε ότι μέχρι το 2017 το 65% των πωλήσεων θα γίνονται από smart phones και tablets.

Υπογράμμισε ότι η λύση SAP® Cloud for Customer υποστηρίζει διαδικασίες μάρκετινγκ, πωλήσεων και υπηρεσιών μετά την πώληση. Τα πλεονεκτήματα των λύσεων SAP® Cloud που προσφέρουν στις επιχειρήσεις είναι ευελιξία, πρόσβαση για προβολή ή επεξεργασία των δεδομένων τους από παντού, οποιαδήποτε στιγμή και με εύκολο και απλό τρόπο.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ