Cyta: Επίσημη πρώτη για το cloud marketplace

Το πρώτο cloud marketplace παρουσίασε η Cyta στο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου. H Cyta επέλεξε τη διοργάνωση για να λανσάρει το cloud marketplace το οποίο έχει στόχο να φιλοξενήσει κάτω από ένα χώρο όλες τις υπηρεσίες cloud κάθε επιχειρηματικού οργανισμού, σύμφωνα με την Νίκη Ιωάννου- Χανδριώτου, Head of New Service Development Business Market της Cyta. 

Το cloud marketplace της Cyta, όπως ανέφερε αποτελεί ένα χώρο όπου κάθε εταιρεία μπορεί να ενημερωθεί, να αγοράσει και να διαχειριστεί τις υπηρεσίες cloud της online με ένα κλικ. Με τη νέα πρόταση της Cyta κάθε οργανισμός μπορεί να αγοράσει υπηρεσίες cloud από ένα σημείο απλά γρήγορα και να τις διαχειριστεί online. Στο χώρο αυτό, συμπλήρωσε, προσφέρονται λύσεις για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους νέες ή υφιστάμενες και να έχουν υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Τι προσφέρει αναλυτικά 
Η κ. Χανδριώτου εξήγησε ότι το cloud marketplace προσφέρει όλες τις υπηρεσίες cloud με ένα κλικ, απλά σε ένα σύγχρονο περιβάλλον και ευέλικτα. Σε ένα σημείο ο πελάτης μπορεί να αγοράσει μόνος τις υπηρεσίες που χρειάζεται, να τις ενεργοποιήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με απόλυτο έλεγχο. 

Στην εποχή, όπου το online γνωρίζει τόσο μεγάλη άνθηση υπάρχει η ανάγκη σε πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται από εταιρείες που έχουν αξιόπιστες υποδομές και διαθέτουν προϊόντα εφάμιλλα μεγάλων οργανισμών και ταυτόχρονα να πληρώνουν μόνο τις υπηρεσίες που χρειάζονται.  

Σε αυτή την ανάγκη έρχεται να ανταποκριθεί η Cyta με το νέο λανσάρισμά της και να διεκδικήσει μερίδιο στην αγορά cloud που όλο και αυξάνεται. Διαθέτοντας δική της υποδομή, αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα μένουν στην Κύπρο, ο χρόνος πρόσβασης σε αυτά είναι μικρός και η υποστήριξη γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της Cyta. Παράλληλα μέσω συνεργατών προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, σημείωσε. 

Το Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνει η IMH. Στρατηγικός συνεργάτης είναι η Cyta, υποστηρικτής η JCC Payment Systems και χορηγοί η Powersoft Computer Solutions και G.A.P. Vassilopoulos Group.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών