powered by

Δ. Ζαβός: Προσβλέπει σε συνεργασία με Λιβανέζους

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός συμμετείχε στο Επιχειρηματικό Συνέδριο Κύπρου – Λιβάνου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ST. RAPHAEL HOTEL στη Λεμεσό,  μεταξύ 19 – 21 Φεβρουαρίου 2016. Το Συνέδριο είχε διοργανωθεί από το Κυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Λιβάνου με σκοπό την προώθηση εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών. 

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν 150 Λιβανέζοι επιχειρηματίες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για συνεργασία και επενδύσεις στην Κύπρο. 

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα σχέδια επενδύσεων του για την απόκτηση Άδειας  Μόνιμης Παραμονής στη Κύπρο σε ξένους υπηκόους, την απόκτηση μέσω επενδύσεων κυπριακής υπηκοότητας  καθώς επίσης υφιστάμενα και νέα έργα για επενδύσεις.

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός κρίνει ως επιτυχή τη συμμετοχή του στο συνέδριο και  προσβλέπει σε μια πετυχημένη συνεργασία με τους επιχειρηματίες από τον Λίβανο. 

 

Δειτε Επισης

Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.