Προορισμοί για τις Καλοκαιρινές Διακοπές

Το αφιέρωμα «Mαγικοί Προορισμοί για τις Καλοκαιρινές Διακοπές» παρουσιάζουν η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ και το περιοδικό Celebrity στις 27 Μαρτίου 2016. 

Πρόκειται για μια έκδοση, που περιλαμβάνει διάφορες επιλογές από ξενοδοχεία και πτήσεις μέχρι ολοκληρωμένα πακέτα για ιδιαίτερους προορισμούς.

Θα παρουσιαστούν προορισμοί για όλα τα budgets, με επιλογές για ατομικά και οικογενειακά ταξίδια και ειδικοί προορισμοί που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. Θα γίνει αναφορά σε οργανωμένα ταξίδια, ατομικά ταξίδια, καθώς και για νεόνυμφους, σε ελληνικά νησιά, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αμερική (Νότια και Βόρεια), Ασία και άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Στόχος του αφιερώματος είναι να αποτελέσει τον πληρέστερο οδηγό διακοπών και εξορμήσεων με όλες τις διαθέσιμες επιλογές διακοπών σε συνδυασμό με μια ποικιλία από παρεμφερή προϊόντα και υπηρεσίες που θα ικανοποιούν τις πολλές και διάφορες ανάγκες των καταναλωτών, βάσει της οικογενειακής τους κατάστασης, των κοινωνικών τους στρωμάτων και των οικονομικών τους δυνατοτήτων.

Η έκδοση προσφέρεται για τις μεγαλύτερες εταιρείες/οργανισμούς που σχετίζονται με Τουριστική Βιομηχανία και θα αποτελέσει ένα ανεξάρτητο έντυπο 48σελίδων σε διαστάσεις 20.8x28cm, που θα κυκλοφορήσει με το πακέτο του κυριακάτικου ΡΕΠΟΡΤΕΡ/ Celebrity. Θα συνδυαστεί επίσης με ένα φωτορεπορτάζ για την προετοιμασία της ταξιδιωτικής τσάντας και τα απαραίτητα που πρέπει να περιέχει όπως, μαγιό, αντηλιακά, γυαλιά ηλίου, ταξιδιωτικές τσάντες, αξεσουάρ και άλλα.  

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών