Supernova Consulting: Accelerate with SAP Cloud

Το πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων της SAP και την καινοτομία που προσφέρει η χρήση cloud παρουσίασε η Supernova Consulting, χρυσός συνεργάτης της SAP, σε εκδήλωση με τίτλο «Accelerate with SAP Cloud: Espresso morning 2016» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στη Λευκωσία.

«Σήμερα οι χρήστες του cloud έφτασαν τα 85 εκατ. από μηδενική βάση το 2010»,  ανέφερε ο Country Sales Manager, Κύπρου και Μάλτας, Άλεξ Μουρατιάν ενώ πρόσθεσε πως: «Η SAP εστιάζει στα business apps και τα business networks, ενώ παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να καινοτομούν στο cloud».

Στη δική του τοποθέτηση, ο Managing Director της Supernova Consulting Κυριάκος Στυλιανίδης τόνισε: «Πρέπει να δοθεί έμφαση στην καλύτερη διαχείριση πελατών και πελατειακών σχέσεων (CRM) καθώς το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλάζει». 

«Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες CRM στην αγορά όμως η SAP προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο για επιχειρήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Στυλιανίδης, ενώ πρόσθεσε πως σήμερα είναι αναγκαία η πρόσβαση στη πλατφόρμα CRM της κάθε επιχείρησης μέσω κινητών συσκευών από οποιοδήποτε μέρος οποιαδήποτε στιγμή και αυτό επιτυγχάνεται μέσω του cloud.

Οι Gareth Lewis, Customer Services Director και Mark Innes, Presales and Projects Director, της Ascarii, σημείωσαν ότι το cloud είναι μία τεχνολογική δομή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν web εφαρμογές χωρίς να τις διαθέτουν στον υπολογιστή τους ή σε δικό τους κεντρικό διακομιστή. Η πρόσβαση στις διαθέσιμες πληροφορίες γίνεται οποτεδήποτε από οποιαδήποτε συσκευή: smartphones, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε πρακτική επίδειξη των λύσεων και εργαλείων της SAP μέσα από κινητές συσκευές.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών