Δικοινοτικό εργαστήρι για τα οπτικοακουστικά μέσα

Το εργαστήρι ‘Ο Δημιουργικός Τομέας Μετά τη Λύση’ (‘The Creative Sector Post Solution’) θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 15:30 και 17:30, στο Goethe Institut ( διπλα από το Λήδρα Πάλας).

Το εργαστήρι αυτό υλοποιείται στα πλαίσια του έργου “Leading by Example”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ‘Πρόγραμμα Civil Society in Action IV’ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής –της ΕΕ ενώ υλοποιείται από το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό  Επιμελητήριο (ΚΤΤΟ)  ως επικεφαλής εταίρος και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) ως εταίρος.

Ο γενικός στόχος του δικοινοτικού αυτού εργαστηρίου είναι να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τη δυναμική του δημιουργικού τομέα των οπτικοακουστικών μέσων και των προοπτικών που ενδέχεται να υπάρξουν στην αγορά μετά τη λύση του Κυπριακού. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό  Διευθυντές από τα δύο Επιμελητήρια , ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι κύριες παρουσιάσεις από τον κ. Evren Maner και κ. David Hands, των  επιχειρήσεων Quip  Production και Crewhouse αντίστοιχα, αφού αποτελούν μια  δικοινοτική πρωτοβουλία που αφορά το δημιουργικό τομέα (Οπτικοακουστικά μέσα). Στη συνέχεια θα δοθεί χρόνος για ανοικτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.
Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν, ενώ θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την κα Γεωργία Βενιζέλου, τηλ. 22889840, στο ΚΕΒΕ.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ