Powered by

Πολυτελείς σουίτες μέσα από τον φακό του InBusinessNews

Ισορροπώντας πάνω στον μήκους δύο χιλιομέτρων Κόλπο Πισσουρίου, ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους, το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Columbia Beach Resort εισήλθε στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου το 2002.

Απομονωμένο σε σχέση με άλλη πολυτελή ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές, το πολυβραβευμένο resort διαθέτει αποκλειστικά σουίτες και εμπλουτίζεται με το διεθνώς αναγνωρισμένο Hébe Spa και την μήκους 80 μέτρων πισίνα υπερχείλισης σε στιλ λιμνοθάλασσας, πέντε εστιατόρια και μπαρ - συμπεριλαμβανομένης και του εστιατορίου ιταλικών γκουρμέ, Bacchus, με επικεφαλής τον σεφ Ιωάννη Γιακουμίδη, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε εστιατόρια που έχουν λάβει αστέρια Michelin. 

Ακόμη, το Columbia Beach Resort διαθέτει εγκαταστάσεις συνεδρίου για απαιτητικούς επαγγελματίες, ενώ είναι γνωστό για τις φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις του, όπως τη δωρεάν λέσχη για δραστηριότητες παιδιών Columbia Cubs Club και το απαράμιλλο ιδιωτικό εκκλησάκι των Αγίων Πάντων.

Κάθε σουίτα του θερέτρου έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά αποκαλύπτοντας με μοναδικό και ευδιάκριτο τρόπο το επιβλητική κυπριακό τοπίο και τη θάλασσα της Μεσογείου.

Οι 95 σουίτες του θερέτρου χωρίζονται στις κατηγορίες Junior, Executive, Family και Panorama και εκτείνονται από 37 μέχρι 100 τ.μ. Διαφέρουν, πέραν από το μέγεθος, στη διακόσμηση και στη θέα που εναλλάσσεται μεταξύ της πισίνας του θερέτρου, τους καταπράσινους κήπους και τα γαλανά νερά του Κόλπου Πισσουρίου.

Οι σουίτες του θέρετρου είναι περιζήτητες από επαγγελματίες, οικογένειες, ζευγάρια και νεόνυμφους. Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα κράτησης κατοικίας με τζάκι ή με ιδιωτική πισίνα.

Σε υψωμένη θέση πίσω από το κεντρικό κτήριο του θερέτρου, σε ένα μικρό λόφο με θέα ολόκληρο τον Κόλπο Πισσουρίου, βρίσκονται απομονωμένες οι σουίτες Panorama, το αποκορύφωμα της αποκλειστικότητας. Φωτεινές, με μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κλασσικά ξύλινα έπιπλα με μοντέρνο ύφος, και μια απαράμιλλη θέα ιδανική για μια πραγματικά ήρεμη και χαλαρωτική διαμονή.

Η σουίτα Panorama
Η σουίτα με την πανοραμική θέα, έκτασης εσωτερικών χώρων 46 τ.μ. με ήρεμα χρώματα που επιλέχθηκαν για να αντανακλούν το τοπίο και τη Μεσόγειο Θάλασσα, διαθέτει διπλό ή υπέρδιπλο κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια, άνετο καθιστικό με γραφείο και ευρύχωρο μπάνιο με μαρμάρινη επένδυση. Ειδικά, δύο από τις σουίτες Panorama, ξεχωρίζουν για τον γραφικό εξωτερικό τους χώρο που περιλαμβάνει δικό τους κήπο, ιδιωτική πισίνα για μέχρι τέσσερα άτομα και δύο ξαπλώστρες.

Ο χώρος του μπάνιου διαθέτει διπλό νεροχύτη, μπανιέρα και ξεχωριστό ντους ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν αποκλειστικά αξεσουάρ Molton Brown για το μπάνιο και για περιποίηση του δέρματος.

Οι ανέσεις των δωματίων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μια μηχανή Nespresso και όλα τα απαραίτητα για την ετοιμασία τσαγιού και καφέ που βρίσκονται σε μια μικρή κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με 31 δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, καθώς και κουτί δίπλα στο κρεβάτι από το οποίο μπορεί να ελέγχεται ο φωτισμός της σουίτας.

Η σουίτα Panorama είναι ιδανική για κάθε τύπο ενοίκου, είτε ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, ως οικογένεια ή ως ζευγάρι.

Με μότο «hospitality with heart» το θέρετρο προσφέρει πολλές δωρεάν VIP επιλογές διαθέσιμες εντός δωματίου όπως λουλούδια, αφρώδη οίνο ή κουμανταρία, τρούφες και καλάθι με εξωτικά φρούτα.

Το θέρετρο μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, γάμους, βαπτίσεις ενώ είναι ειδυλλιακό για τον μήνα του μέλιτος.

Το έμπειρο προσωπικό του Columbia Beach Resort είναι πάντα σε ετοιμότητα για να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων διαιτητικών απαιτήσεων και σχεδιασμού ιδιωτικών δείπνων.

Το Columbia Beach Resort κατέχει περίοπτη στη διεθνή βιομηχανία τουρισμού, έχοντας τιμηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει λάβει, μεταξύ άλλων, τον τίτλο Mediterranean’s Leading Spa Resort στα World Travel Awards και Best Spa Hotel στα International Hotel Awards.

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική