Powered by

Louis: Εκτιμήσεις για κάθοδο 35 χιλιάδων Ρώσων μέσω Coral

Ιδιαίτερα θετικές εκτιμήσεις για το 2016 σε σχέση με τη ρωσική αγορά κάνει ο όμιλος Louis σε συνεργασία με τη ρωσική εταιρεία Coral. Υπενθυμίζεται ότι για την κάθοδο της Coral στην Κύπρο πρώτο έγραψε το InBusinessNews από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Κύπρος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στα προγράμματα της Coral, ενός εκ των μεγαλύτερων οργανωτών ταξιδίων της Ρωσίας, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το τουριστικό ρεύμα και μάλιστα ολόχρονα. Θυγατρική εταιρεία της Coral, και συγκεκριμένα η Sunmar, έχει εδώ και μήνες αναλάβει την διανομή των προγραμμάτων διακοπών της Κύπρου στη ρωσική αγορά».

Παράλληλα, τονίζεται ότι ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο και για ολόκληρη την χειμερινή περίοδο, ο ρωσικός τουριστικός κολοσσός ξεκίνησε την αποστολή τουριστών στην Κύπρο σε τακτική βάση. «Αναμένεται ότι το 2016, ο Coral θα φέρει στο νησί μας πάνω από 35,000 τουρίστες. Οι πτήσεις που έχει δρομολογήσει θα συνδέουν την Κύπρο με τις οχτώ μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζονται και αφίξεις από την Ουκρανία, τη Λευκορωσία  αλλά και την Πολωνία».

Την ίδια ώρα η Coral, που αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την Louis Travel, πιστεύει στα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος, ως τουριστικός προορισμός και επιδεικνύει αυτή την εμπιστοσύνη έμπρακτα καθότι ήδη έχει διαθέσει πολλά εκατομμύρια Eυρώ για την εξασφάλιση των απαιτούμενων κλινών σε Kυπριακά ξενοδοχεία  όπως βεβαίως και των ανάλογων αεροπορικών θέσεων.

H Coral αποτελεί μέλος του ομίλου Oti που εργοδοτεί πάνω από 7,000 άτομα και δραστηριοποιείται και σε άλλες ιδιόκτητες δραστηριότητες , παρεμφερείς  με τον  τουρισμό , όπως η αλυσίδα εννέα πολυτελών ξενοδοχείων Otium,  η αεροπορική εταιρεία Royal Flight με 8 αεροσκάφη τύπου Boeing 757-200 και 737-800 και η αλυσίδα τουριστικών γραφείων ODEON με παρουσία σε έξι χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο η Coral όσο και η Sunmar διακίνησαν το 2015 5,5 εκατομμύρια τουρίστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Louis Travel: Deal συνεργασίας με τη ρωσική Coral

 

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική