powered by

Οι προοπτικές και οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για τον Τουρισμό

Οι προοπτικές του κυπριακού τουρισμού και οι μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν στον τομέα του τουρισμού με στόχο την καλύτερη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος θα συζητηθούν σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου στην ανοικτή συζήτηση στη Λάρνακα που διοργανώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο Υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού και ο Υφυπουργός παρα τω Προέδρω μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Λάρνακας και Εκπροσώπου τουριστικών οργανισμών συζητούν για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, την προβολή της Κύπρου στο εσωτερικό και εξωτερικό και την επιμήκυνση της διάρκειας της τουριστικής περιόδου.

Η συζήτηση με θέμα: «Οι προοπτικές για τον Κυπριακό Τουρισμό», θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Golden Bay, στη Λάρνακα, στις 18.00 σήμερα το απόγευμα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό όπως Ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων, ταξιδιωτικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων, επενδυτές και αγοραστές ξενοδοχειακών μονάδων, συνδικαλιστικές οργανώσεις, εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών, εμπορικές τράπεζες, αρμόδιους κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς και το ευρύ κοινό.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης κάντε κλικ ΕΔΩ.

Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι 15 Μαρτίου 2016

Πληροφορίες εκδήλωσης
Οργανωτής: Δημοκρατικός Συναγερμός
Γραμματεία: IMH
Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Golden Bay, Λάρνακα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Έντονη διαφωνία και ανησυχία επιχειρηματιών και ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για την νομοθετική ρύθμιση των tips
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Μάρκετινγκ»-Ανοικτή διαδικτυακή διάλεξη
Εγκαινιάστηκε το θεραπευτικό κέντρο «Κίνητρο» για ενήλικες στην Πάφο-Ο στόχος ΕΑΣ και ΑΑΕΚ
Δρ. Μαρίνος Βουκής: Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και γιατί η βιωσιμότητα είναι υπόθεση όλων μας(vid)
Cyprus Integrity Forum: Συνάντηση με Μιχάλη Δαμιανό... Στο επίκεντρο η διαφάνεια και η διαχείριση των πόρων του ΓΕΣΥ
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την μεγάλη βραδιά των IN Business Awards 2024 (pics)
STEAM: Ραγδαία αναπτυσσόμενοι τομείς, αλλά κατά πολύ ανδροκρατούμενοι...Τα ευρήματα της έρευνας «SheSTEAM»
Ν. Πηλείδου: Η διαδρομή ως γυναίκα ηγέτιδα στο ανδροκρατούμενο πεδίο της πολιτικής και των επιχειρήσεων
Tanya Romanyukha: Η ισότητα δεν είναι κούρσα, είναι συμμαχία
Anthoula Madden: Η επιμονή ως καταλύτης για ισότητα και καινοτομία στον χώρο STEAM