Διακρίσεις και βραβεία για το προσωπικό της KPMG

Ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες που πρεσβεύει η κουλτούρα της KPMG, όπως ο οίκος υπηρεσιών τονίζει, είναι η αξία του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο συνιστά το βασικότερο και πολυτιμότερο στοιχείο του ενεργητικού της. Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Για αυτό άλλωστε, η εταιρεία διαχρονικά προάγει την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που στηρίζει την ανάπτυξη των εργαζομένων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο".

Παράλληλα, σημειώνεται: "Μετουσιώνοντας λοιπόν σε πράξη τις αξίες αυτές, η KPMG Limited θεωρεί καθήκον της να επιβραβεύει το εξαίρετο προσωπικό που την απαρτίζει. Έτσι, για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία μας με ιδιαίτερη χαρά τίμησε τους αριστεύσαντες εκπαιδευόμενους λογιστές της, οι οποίοι κατόρθωσαν να διακριθούν στις εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAΕW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)".

Συγκεκριμένα,  βραβεύτηκαν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου, Φίλιππος Αντωνίου και Άντης Ζήνωνος για τις παγκύπριες διακρίσεις τους στις εξετάσεις του ACCA, καθώς επίσης και η Χριστίνα Ροτσίδου, η Θεοδώρα Ζήνωνος και η Ξάνθη Κυριάκου, οι οποίες κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν τον υψηλότερο μέσο όρο συνολικής βαθμολογίας στις εξετάσεις του ICAΕW για την περίοδο 2012-2015.

Εκ μέρους της KPMG ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ανδρέας Χριστοφίδης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αριστεύσαντες, ενώ παράλληλα τους συνεχάρη για την αφοσίωση που επιδεικνύουν καθημερινά και τον ακατάπαυστο ζήλο με τον οποίο εργάζονται.

 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών