Βράβευση Fileminders στην ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας

Πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, η επίσημη, ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας 2016. Στην εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, έγινε απονομή πιστοποιητικών ποιότητας από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη.

Για την Fileminders, την πιστοποίηση/βράβευση παρέλαβε η Λειτουργός Συμμόρφωσης/Compliance Officer – Information Security Officer, Έλενα Καμένου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, Πιστοποιητικά επιδόθηκαν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία και Λίβανο, για την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών (ISO 27001), περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001), ασφάλειας και υγείας στην εργασία (OHSAS 18001) και άλλων.

«Για να πετύχει τους στόχους της μια επιχείρηση, πρέπει να οργανωθεί κατά τρόπο ώστε, όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα (τεχνικοί, διοικητικοί, ανθρώπινοι) να ελέγχονται και ο έλεγχος να προσανατολίζεται προς την μείωση, περιορισμό και κυρίως πρόληψη ποιοτικών αποκλίσεων στην παροχή υπηρεσιών και αποφυγή επανεμφάνισής τους», σημειώνεται.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η διασφάλιση ποιότητας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες επιτυχίας της εταιρείας Fileminders, με το σύνολο του προσωπικού και διοίκησης να υιοθετεί τη φιλοσοφία διασφάλισης και διαχείρισης ποιότητας, επιτυγχάνοντας έτσι συμμόρφωση στις απαιτήσεις για ικανοποίηση του πελάτη και συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών».

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών