Η Ελληνική Τράπεζα επαναπιστοποιήθηκε με το ISO 50001

Την επαναπιστοποίησή της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 50001, πέτυχε η Ελληνική Τράπεζα με τις συνεχείς της προσπάθειες στα ζητήματα ενεργειακής διαχείρισης.

Σε ανακοίνωση, η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι το Ενεργειακής Διαχείρισης ISO 50001: 2011 έχει ως πεδίο δράσης ολόκληρο τον Όμιλο της Ελληνικής με σημαντικό παράγοντα την ευαισθητοποίηση, τη συνεισφορά και γενικότερα την εμπλοκή όλου του προσωπικού.

Επιπλέον, σημειώνει ότι «απευθύνεται σε όλες τις υπηρεσίες και τα κτήριά της, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, και τους προσφέρει μία συστηματική προσέγγιση για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους σε θέματα ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής απόδοσης, χρήσης και κατανάλωσης».

Αναφέρει ότι η συνεχής εφαρμογή ορθολογιστικής και συνεπούς ενεργειακής διαχείρισης, αποφέρει σημαντικά οφέλη, όπως τη μείωση του ενεργειακού κόστους, την καθιέρωση ορθών ενεργειακών πρακτικών και τη μείωση των εκπομπών αερίου του Θερμοκηπίου.

Η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι η πιστοποίηση με το Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης ISO 50001: 2011, απονεμήθηκε στη διάρκεια της Ετήσιας Εκδήλωσης Ποιότητας, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λευκωσία και διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης και την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης.

Η απονομή των πιστοποιητικών έγινε από τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη και εκ μέρους της Ελληνικής Τράπεζας την πιστοποίηση παρέλαβε ο Ανώτατος Διευθυντής Λειτουργικής Υποστήριξης, Φοίβος Λεοντίου.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ