Athos Angelides: Για 20 χρόνια πλάι στον επαγγελματία κομμωτή

Με ιστορία 20 χρόνων η Athos Angelides Enterprises δραστηριοποιείται στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών στην Κύπρο. Διαθέτει την αποκλειστική διανομή διάσημων διεθνών brands, μόνο σε κομμωτήρια, παρέχοντας ταυτόχρονα συμβουλευτικές υπηρεσίες στους κομμωτές προάγοντας το επάγγελμα πέραν από επιχείρησης και ως μορφής τέχνης και κουλτούρας.

Η Athos Angelides Enterprises ιδρύθηκε το 1995 από τον Άθω Αγγελίδη. Ο κ. Αγγελίδης είχε μια επιτυχημένη πορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ως κομμωτής, με τρία ιδιόκτητα κομμωτήρια. Το 2007 στο δυναμικό της εταιρίας εισήλθε ο Παναγιώτης Παναγιώτου ως μέτοχος και παράλληλα ως διευθυντής πωλήσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτου, η ιδέα ήταν η δημιουργία μιας εταιρίας που θα στεκόταν στο πλευρό του κάθε επαγγελματία κομμωτή, με συμβουλευτικό χαρακτήρα αλλά και με πρωτοκλασάτες σειρές προϊόντων παγκόσμιας φήμης, αποκλειστικά για κομμωτήρια.

Πρώτο brand της εταιρίας ήταν η Paul Mitchell ακολουθώντας τη φιλοσοφία και το μότο «Οι κομμωτές βοηθούν κομμωτές» με προϊόντα «προσιτής πολυτέλειας». Από τότε, η γκάμα των brands μεγάλωσε περιλαμβάνοντας την Intercosmo και τις βαφές Voila, την αγγλική σειρά καλλυντικών ΝEWCID και την επαγγελματική σειρά προϊόντων μαλλιών Μoroccanoil και τα προϊόντα Niophlex.Την γκάμα προϊόντων της εταιρίας συμπληρώνουν αξεσουάρ και εργαλεία όπως το Power Styler, η Wet Brush και το πρωτοποριακό Split-Ender PRO.

Η Athos Angelides Enterprises με γνώμονα ένα παλιό κινέζικό ρητό «Η κρίση σημαίνει ευκαιρία» κινήθηκε μεθοδικά επενδύοντας σε άψυχο και έμψυχο υλικό καταγράφοντας ανοδική πορεία ακόμη και εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Όπως ο κ. Παναγιώτου σημειώνει τα ισχυρά θεμέλια που είχαν θέσει τους έδωσαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την κρίση και να μεγαλώσουν τη γκάμα των brands τους.

Δειτε Επισης

Carlsberg Κύπρου: Διαγωνισμός με προορισμό την Ιαπωνία-Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ταξίδι
Η μπύρα που ήπιαμε στην Κύπρο τον Μάιο και η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας
Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για προστασία του περιβάλλοντος
Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας
Διάταγμα για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων σε καθεστώς ανάκλησης-Οι κατηγορίες αυτοκινήτων που αφορά
LUNO Coffee: Επεκτείνει τη γκάμα του με νέα premium σειρά καψουλών
Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο τον Μάιο
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΟ-Παραμένει στην προεδρία ο Ιωάννης Χαριλάου
Υπό νομοτεχνική επεξεργασία νομοθετήματα για λειτουργία γενικών καταστημάτων-Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή