Σε Ιράν, Κούβα και Βραζιλία στοχεύει το ΚΕΒΕ

Στις 17 ανέρχονται οι επιχειρηματικές αποστολές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το 2016, στο πλαίσιο της προώθησης των στρατηγικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η Κύπρος ως επιχειρηματικό κέντρο.

Τα επιχειρηματικά φόρουμ θα διεξαχθούν σε διάφορες χώρες σε τέσσερις ηπείρους, ανάμεσά τους οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ιράν, η Κίνα, η Γερμανία, η Πολωνία, η Νότιος Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βραζιλία, η Κούβα και η Ινδία.

Ο Aνώτερος Διευθυντής του ΚΕΒΕ Λεωνίδας Πασχαλίδης χαρακτήρισε ως πολλά υποσχόμενη την καινούργια αγορά του Ιράν λόγω της άρσης των κυρώσεων, ενώ για πρώτη φορά θα επιχειρήσουν αποστολές σε Κούβα και Βραζιλία.

Κεντρικός στόχος των εν λόγω αποστολών, ανέφερε ο κ. Πασχαλίδης, είναι «η προώθηση της Κύπρου ως επιχειρηματικό κέντρο και κέντρο παροχής υπηρεσιών στην περιοχή καθώς και η προσέλκυση νέων επενδύσεων. Επιπρόσθετα, στόχος είναι και η εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων και η παρουσίαση της Κύπρου ως τουριστικός προορισμός».

Δειτε Επισης

Μάριος Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Δίκτυο Φαρμακείων NEXA+: Ένα νέο κεφάλαιο για την υγειονομική φροντίδα στην Κύπρο
Ακτινολογικό Τμήμα El Greco: Καθημερινά στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας
Ομαδική έκθεση στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί»
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι δηλώσεις χορηγών και απονεμητών-Ανέδειξαν την αξία του θεσμού(video)
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι βραβευθείσες εταιρείες και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους(video)
Αλλάζει η δομή στη δικαστική εξουσία, δημιουργείται νέο Διοικητικό Εφετείο-Οι μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε η Βουλή
Cryos IVF Clinic: Η νέα κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο-Ορόσημο για την Cryos International
Επίσκεψη Δημήτρη Σκουρίδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ανάδειξη της Κύπρου ως πύλης καινοτομίας
Ανανεώθηκαν με κάλυψη μηνιαίου και ωρομίσθιου προσωπικού οι συλλογικές συμβάσεις στην Cytacom Solution