Powered by

Έξω από το Προεδρικό οι οδηγοί ταξί

«Ευχαριστώ, και όχι κινητοποιήσεις», δηλώνει ότι περίμενε από τους οδηγούς ταξί ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, υπενθυμίζοντας ότι πρόσφατα έλυσε μια σειρά προβλημάτων και εκφράζοντας ετοιμότητα να τους ακούσει και πάλι.

Ερωτηθείς σχετικά στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι έχει κάνει πολλές συναντήσεις για την επίλυση προβλημάτων των οδηγών ταξί και προχώρησαν σε μέτρα, όπως η μείωση της άδειας κυκλοφορίας, βήμα σημαντικό - όπως είπε – αλλά και το θέμα με τις πιάτσες στη Λευκωσία, “το οποίο έχει πλέον διευθετηθεί. Επομένως θα ανέμενα για να είμαι ειλικρινής τις ευχαριστίες τους γι` αυτό το θέμα και όχι κινητοποιήσεις”.

Τι ζητούν οι οδηγοί
Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας με παράταξη οχημάτων έξω από το Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποίησε σήμερα ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας, ο οποίος προειδοποιεί ότι εάν σε ένα μήνα δεν επανέλθει ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας με λύσεις, όπως τους υποσχέθηκε, τότε θα κατέλθουν σε πιο δυναμικά μέτρα.

Πάγια αιτήματα του Συνδέσμου είναι η άδεια οδικής χρήσης-πιάτσες, πάταξη της παρανομίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού και η μείωση του υψηλού κόστους εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας επιδόθηκαν υπομνήματα ενημέρωσης και διαμαρτυρίας στον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόση Τσιόλα, ο οποίος τους είπε ότι χρειάζεται περίοδο ενός μήνα, προκειμένου να διαβουλευθεί με τα αρμόδια Τμήματα.

Από την πλευρά τους, οι οδηγοί ταξί προειδοποίησαν ότι εάν σε ένα μήνα δεν επανέλθει ο κ. Τσιόλας με λύσεις, τότε θα κατέλθουν σε πιο δυναμικά μέτρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τζ. Κωνσταντίνου Παναγιώτου: Η διαφθορά στην Κύπρο και αυτό που έρχεται να καταπολεμήσει δραστικά η πρόταση του ΔΗΣΥ
Χάσμα και ολοταχώς προς αδιέξοδο για την ΑΤΑ-Κρατά ζωντανή στον... αναπνευστήρα την προοπτική ο Παναγιώτου
Χωρίς σημαντική μεταβολή έκλεισε την Τρίτη το ΧΑΚ
Αύξηση εσόδων και συγκράτηση δαπανών στον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι τον Μάιο-Τα στοχεία του Γενικού Λογιστηρίου
Tιμολόγηση με βάση χρήση στις βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές ζητά από την Κυβέρνηση η Επιτροπή Εμπορίου
Ευρεία σύσκεψη στο ΕΒΕ Λεμεσού-Τα επόμενα βήματα για τις εξαγγελίες Νίκου Χριστοδουλίδη
Τμήμα Φορολογίας: Αναθεωρημένη έκδοση εργαλείου υπολογισμού τέλους χαρτοσήμου
Με οριακά κέρδη έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Στον δρόμο για την εκταμίευση άλλων 75,9 εκατ. από το ΣΑΑ η Κύπρος-Εκπλήρωσε ικανοποιητικά 23 ορόσημα
Επιφυλάξεις και ενστάσεις για ενιαίο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για κρατικούς αξιωματούχους-Τι προνοεί πρόταση του ΑΚΕΛ