Προχωρά σε τρίτο γύρο αδειοδότησης η Κυβέρνηση

Σε τρίτο γύρο αδειοδότησης έρευνας για υδρογονάνθρακες εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (AOZ) προχωρά η Κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τρίτη να προχωρήσει σε τρίτο γύρο αδειοδότησης έρευνας υδρογονανθράκων εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό Ενέργειας να καταθέσει τις απαραίτητες προτάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο προς υλοποίηση της απόφασης το ταχύτερο δυνατό.

«Ζητώ την κατανόησή σας στο γεγονός ότι δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ως ότου ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Επιτυχές το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Τα συνολικά δικαιώματα ψήφου και το συνολικό κεφάλαιο
ΑΔΜΗΕ: Ενώπιον των ρυθμιστικών αρχών Ισραήλ και Κύπρου η μελέτη κόστους-οφέλους του GSI
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Ένα «e-kalathi» στη μέγγενη της αγοράς που απογοήτευσε λιανέμπορους και καταναλωτές
Σώτος Τρικωμίτης: Μπάχαλο με τις χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση, εξαντλήθηκαν σε μερικά δευτερόλεπτα
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Νέος συνέταιρος στην PwC Κύπρου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης-Το who is who και πότε εντάσσεται στον Συνεταιρισμό
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες