SAS: Ξεκινώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό μιας επιχείρησης

Οι επιχειρήσεις σήμερα προσδοκούν να γίνουν digital καθώς θεωρούν ότι είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσουν τη ανταγωνιστικότητά τους. Για να γίνουν όμως «ψηφιακές», θα πρέπει, χρησιμοποιώντας τις αναδυόμενες τεχνολογίες, να θέσουν στην καρδιά αυτού του transformation το customer experience.

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και η SAS Ελλάδος, Κύπρου, Βουλγαρίας θέλοντας να βοηθήσουν τις κυπριακές επιχειρήσεις να ενισχύσουν τη στρατηγική τους όσον αφορά το customer experience, διοργανώνουν το CIM & SAS Executive Event με θέμα το «Start your Digital Transformation: Bring your Omni-Channel into Life», στις 3 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει στα επιχειρηματικά στελέχη τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νέες προσεγγίσεις από ειδικούς αλλά και πετυχημένες digital transformation πρακτικές που θα παρουσιαστούν από διεθνώς αναγνωρισμένους  οργανισμούς – Vienna Insurance Group και μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ρωσίας - που έχουν προσκληθεί ως ομιλητές σε αυτή την εκδήλωση. Οι ώρες διάρκειας της εκδήλωσης είναι από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 12:40 μ.μ.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν:
•    Πώς οι κυπριακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Ποιες είναι οι προκλήσεις και ποιες είναι οι ενέργειες που πιστεύουν ότι πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τη ψηφιακή εποχή ;
•    Πώς κορυφαίες εταιρείες είναι σε θέση να παρέχουν σχετική και συνεπή εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής με τους πελάτες κεντρικοποιώντας το decision logic του οργανισμού

•    Βέλτιστες πρακτικές που θα παρουσιαστούν από εκπροσώπους κορυφαίων οργανισμών που εκτελούν την ψηφιακή μετατροπή τους επιτυχώς
•    Πώς μία επιχείρηση μπορεί να ξεχωρίσει από άλλες, να κρατήσει το ενδιαφέρον του πελάτη και να τον επηρεάσει προς όφελος δικό της μέσω των Big Data και των Αnalytics.
•    Πώς μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να γίνουν πιο αποτελεσματικές οι marketing εκστρατείες, κα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας,. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές και επιχειρηματικά στελέχη από τα ακόλουθα τμήματα: • CIOs/IT & Technology • Digital/ Online • Πωλήσεις & Marketing • Εμπορικό • CRM • Operations.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής!
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση & εγγραφή:
http://www.sas.com/sas/events/16/digital-transformation-event-2398303/agenda.html\

Πληροφορίες
Οργανωτές: SAS Greece, Cyprus, Bulgaria and Cyprus Institute of Marketing
Special Partners: Accenture and KPMG Limited
Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business
Συντονιστής: IMH.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο