Αναδείχθηκε η νικήτρια του διαγωνισμού της Lois Parking

Μετά από κλήρωση σε διαγωνισμός που διεξήγαγε η Lois Parking σε συνεργασία με την Orthodoxou Travel, η τυχερή Σώτια Λαζαρίδου, θα ταξιδεύει με Blue Air σε ένα από τους 3 προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Βουκουρέστι.

Ο εβδομαδιαίος διαγωνισμός, διεξήχθη μέσω της σελίδας  Lois Parking στο facebook από 10 Δεκεμβρίου 2015  μέχρι 06 Ιανουαρίου 2016 στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών της εταιρείας  δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις για την λειτουργία και τις υπηρεσίες στο νέο χώρο στάθμευσης Finikoudes Multipark της εταιρείας Lois Parking, που βρίσκεται δίπλα στις Φοινικούδες, στην Λάρνακα.

Η κλήρωση έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2016, όπου τυχερή αναδείχθηκε η Σώτια Λαζαρίδου ανάμεσα από όλες τις σωστές απαντήσεις που δόθηκαν για τον διαγωνισμό, κερδίζοντας εισιτήρια μετ’επιστροφής για 2 άτομα, σε ένα από τους πιο πάνω προορισμούς της αρεσκείας της.

Για περισσότερες πληροφορίες και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Finikoudes Multipark της Lois Parking, όπως το πλύσιμο αυτοκινήτων και η συντήρηση αυτοκινήτων κ.ά. κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

SIMBA Animal Aid Cyprus: Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για δύο διασωθέντα σκυλιά
Shell Cyprus: Στέλνει τρεις τυχερούς στη Μόντζα για το Grand Prix της Formula 1-Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση
Stoiximan και ΑΠΟΕΛ στήριξαν τη Στέγη Ευγηρίας «Αρχάγγελος Μιχαήλ»-Χρηματική δωρεά και πασχαλινά δώρα
Συμμετείχε και φέτος στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» η Alpha Bank Κύπρου
Οι 60 νικητές που κέρδισαν τα κουπόνια για πασχαλινά ψώνια από το MyPetrolina app
Εθελοντές εργαζόμενοι της ΧΜ συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία της εταιρείας
Μετά τη Λευκωσία, μάγεψαν και τη Λεμεσό οι Pilobolus
Libertex: Γιόρτασε το πάθος, την μαγεία του ποδοσφαίρου και το ομαδικό πνεύμα προβάλλοντας το FC Bayern-Inter Milan
Η Eminentia Trading Ltd τίμησε τους καλύτερους Thermomix & Kobold Experts της Κύπρου (pics)
Στηρίζει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ο Άρης Λεμεσού