National Champion το CIM από τα EBA

Σε τελετή που έλαβε χώρα στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή, Ric Todd, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, το Cyprus Institute of Marketing παρέλαβε το βραβείο του σαν National Champion 2015/2016 από τα European Business Awards καθιστώντας το έτσι σαν μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για το 2015/2016 και το πρώτο Κυπριακό ακαδημαϊκό Ίδρυμα που λαμβάνει τέτοια  κορυφαία διάκριση. Κατά την διάρκεια της παραλαβής του βραβείου, ο Γιάγκος Χατζηγιάννης (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής), ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και αφιέρωσε το βραβείο στις 10,000 απόφοιτους που εμπιστεύτηκαν το CIM τα τελευταία 38 χρόνια.

Ως Εθνικός Πρωταθλητής το CIM θα κληθεί να ανταγωνιστεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τις άλλες νικήτριες επιχειρήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα από τα 10 Ruban d'Honneur Awards.

Από το 2007, τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων έχουν προσδώσει μια νέα διάσταση επιβραβεύοντάς στις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της ηπείρου με την προώθηση της επιτυχίας, της καινοτομίας και της ηθικής στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Το 2014, τα European Business Awards έλαβαν πέραν των 24.000 αιτήσεων από οργανισμούς σε περισσότερες από 33 χώρες. Οι συμμετέχοντες αντιπροσώπευαν ένα συνδυασμένο κύκλο εργασιών άνω των € 1.000 δισεκατομμύρια ευρώ (8,23% του ΑΕΠ της ΕΕ) *, που απασχολούν πάνω από 2,7 εκατομμύρια άτομα.

Η απόφαση των European Business Awards έρχεται σαν επιστέγασμα άλλων διεθνών αναγνωρίσεων που προηγήθηκαν και επιβεβαιώνουν το κορυφαίο ακαδημαϊκό επίπεδο του CIM. Οι φοιτητές/απόφοιτοι του CIM θα μπορούν να πλέον να περηφανεύονται ότι ανήκουν σε μια διακεκριμένη ακαδημαϊκή κοινότητα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για ακόμα μια φορά το σοβαρό έργο που επιτελεί το CIM εδώ και 38 χρόνια, επιβραβεύεται από οργανισμούς με παγκόσμιο κύρος.   Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.

Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School.

Στην φωτογραφία από αριστερά – Άθως Στυλιανού (Managing Partner RSM Cyprus & Greece), Ric Todd (British High Commissioner), Γιάγκος Χατζηγιάννης (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής CIM), Τάκης Κληρίδης (Πρώην Υπουργός Οικονομικών), Adrian Tripp (CEO, EBA Awards).

 

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης