Στο Nicosia Pop-up Festival το Gap

Το Gap, ένα από τα πιο εικονικά brands ρουχισμού και αξεσουάρ, γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα ειδικά διαμορφωμένο Pop-Up Store, για πρώτη φορά στη Λευκωσία. 

Ως μέρος του Nicosia Pop-up Festival 2016, το Pop-Up Store βρίσκεται στο ισόγειο του City Plaza στη Λεωφόρο Μακαρίου, από την 1η Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2017.

Στο κατάστημα θα διατίθεται η χειμερινή συλλογή σε ένα άκρως εορταστικό περιβάλλον, διαμορφωμένο με ξύλινες κατασκευές από νεαρούς Κύπριους designers.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, «η συλλογή, που είναι διαθέσιμη και στο κατάστημα της Λεμεσού, περιλαμβάνει τα απαραίτητα εορταστικά και must-have κομμάτια σε καλειδοσκοπικά χρώματα, μοντέρνα σχέδια και διακοσμητικές λεπτομέρειες».

Δειτε Επισης

Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Ετήσια αύξηση στην αξία κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο και στα οχήματα το α΄ τρίμηνο
Προετοιμάζουν το έδαφος για απότομη αύξηση των τιμών καυσίμων οι πρατηριούχοι-«Απλώς ακολουθούμε τις τιμές»
Θέλουν να ανοίξει ξανά για τα αυτοκίνητα η Μακαρίου και ζητούν να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Wolt+ Weeks: Εκπτώσεις μέχρι το 50% στο Wolt market και το 40% σε επιλεγμένα εστιατόρια μέχρι τις 29 Ιουνίου
M. Αντωνίου: Γιατί το «e-kalathi» δεν οδηγεί στη φθηνότερη υπεραγορά-Η ατυχής επιλογή προϊόντων και η πρώτη αποτίμηση
Συμφόρηση απόψεων για το άνοιγμα της Μακαρίου...«Πρέπει να είναι προορισμός και όχι κέντρο διέλευσης»
Α. Χατζηαδάμου: Δυσμενής διάκριση η μη συμμετοχή καταστημάτων που λειτουργούν ως υπεραγορές στο e-kalathi
Με ειδοποίηση πτώσης τιμής το «e-kalathi»... Η επίσημη πρώτη και ο οδηγός χρήσης για την ηλεκτρονική πλατφόρμα
Τα κύρια συμπεράσματα και οι θέσεις των θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων για τη λεωφόρο Μακαρίου