powered by

BOCH: Στις 13 Ιανουαρίου η ταυτόχρονη διαπραγμάτευση

Με την θετική ψήφο των μετόχων για το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης της Τράπεζας Κύπρου στις 13 Δεκεμβρίου 2016 κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα υποβληθεί αίτηση προς το UKLA και στο London Stock Exchange (LSE) για την εισαγωγή όλων των μετοχών της Bank of Cyprus Holding (BOCH) που θα αποτελεί την μητρική εταιρεία με έδρα την Ιρλανδία.

Σύμφωνα με το περιληπτικό σημείωμα προς τους μετόχους, η αίτηση θα γίνει για την εισαγωγή όλων των μετοχών στο Επίσημο Μητρώο και για διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του LSE, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί αίτηση στο ΧΑΚ για την εισαγωγή των μετοχών της BOCH στο ΧΑΚ και διαπραγμάτευση τους στην Κύρια Αγορά.

Στο περιληπτικό σημείωμα επισημαίνεται πως σε περίπτωση που οι σχετικές αιτήσεις σε UKLA, LSE και ΧΑΚ ολοκληρωθούν με επιτυχία και το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης τεθεί ισχύ, τότε η ταυτόχρονη εισαγωγή  και διαπραγμάτευση αναμένεται να γίνει το συντομότερο στις 17 Ιανουαρίου του 2017 στις 10.30 πμ (ώρα Κύπρου) και στις 8.00 πμ (ώρα Λονδίνου).

Δειτε Επισης

Ανασκόπηση προόδου της πορείας εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για τον Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό
Goldman Sachs: Γιατί «ψηφίζει» τις ελληνικές τράπεζες και αυξάνει τις τιμές στόχους
Κορυφαίος μέτοχος στην Commerzbank η UniCredit-Ανέβασε στο 20% τη συμμετοχική της στο μετοχικό κεφάλαιο
Γιάννης Στουρνάρας: Να διατηρηθεί η ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών
Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της
Πέραν των €250.000 οι ακάλυπτες επιταγές το εξάμηνο
Ευρωζώνη: Σημάδια αποκλιμάκωσης για τα επιτόκια δανεισμού τον Μάιο-Τι δείχνει η έκθεση της ΕΚΤ
Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών-Τι συζήτησε ο SSM με τα πιστωτικά ιδρύματα
Λαγκάρντ: Σε σωστή τροχιά τα επιτόκια της ΕΚΤ-Απόλυτη προσήλωση στον στόχο για πληθωρισμό 2%