Η DHL Express Κύπρου σε ρόλο Άγιου Βασίλη

Η DHL Express Κύπρου, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της κοινωνίας, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια του “Hope For Children” CRC Policy Center. Με στόχο να προσφέρει χαρά και στήριξη κατά τη διάρκεια των εορτών, ανέλαβε την μεταφορά των «Πακέτων Αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή άλλες δυσκολίες.  

Ο Γενικός Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, Βαλεντίνος Πιριπίτσης, εκτελώντας χρέη Άγιου Βασίλη μπήκε μαζί με τα ξωτικά του στο κίτρινο βαν της εταιρίας, και με πολλή συγκίνηση, παρέδωσαν τα πακέτα και χάρισαν χαμόγελα στους συνανθρώπους μας. Ο κ. Πιριπίτσης, τόνισε την σημασία της στήριξης του έργου, δηλώνοντας: «Το έργο που επιτελεί το “Hope For Children” CRC Policy Center είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και θεωρώ ότι είναι ευθύνη μας να συμβάλουμε σ’ αυτό με όποιο τρόπο μπορούμε. Η στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής μας δραστηριότητας και το συναίσθημα της προσφοράς είναι πραγματικά απερίγραπτο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας, για να κρατήσουμε τη μαγεία των γιορτών ζωντανή γι’ αυτά τα παιδιά».   

Η πρωτοβουλία αυτή, εμπίπτει στα πλαίσια του «Προγράμματος Εξάλειψης της Παιδικής Φτώχειας» που υλοποιεί το “Hope For Children” CRC Policy Center, με σκοπό να χαρίσει χαρά και χαμόγελα στις οικογένειες οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2013 και από τότε παρόμοιες ενέργειες αποστολής πακέτων, γίνονται 2-3 φορές τον χρόνο. 

Δειτε Επισης

Όταν η μόδα και η προσφορά συναντιούνται...To φιλανθρωπικό Fashion & Music Event «Shades of Catwalk»
City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα