Αναβαθμίζεται ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος του Μαραθωνίου Λεμεσού

Αισθητά αναβαθμισμένος θα είναι το 2017 ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ, η πιο δημοφιλής διαδρομή του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο δρόμος που προσελκύει εκατοντάδες εταιρείες και χιλιάδες στελέχη, και είναι το μεγαλύτερο εταιρικό event της χρονιάς, θα διεξαχθεί το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 με εκκίνηση στις 9:00πμ. Καθώς ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ εξελίσσεται και αποκτάει διήμερη διάρκεια, ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ θα αποτελέσει το highlight της πρώτης ημέρας. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν νέα διαδρομή από τον Μόλο Λεμεσού έως το ξενοδοχείο Crown Plaza και πίσω. 

Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες στον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ, ανάδοχος χορηγός του οποίου είναι για ακόμα μια χρονιά η PrimeTel, θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν την Κυριακή, 19 Μαρτίου και στην City Race 5χλμ, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των €10, το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε δήλωση του ο διευθυντής της διοργάνωσης κ. Σπύρος Σπύρου επισημαίνει πως «μπαίνοντας στη δεύτερη δεκαετία ζωής του θεσμού, στόχος είναι να κάνουμε το Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ έναν από τους καλύτερα οργανωμένους αλλά και πιο σημαντικούς μαραθωνίους της Ευρώπης. Αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης του 2016, ακούγοντας τις εισηγήσεις των αθλητών και των χορηγών μας, ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε αλλαγές ώστε να αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση και ιδιαίτερα το αγωνιστικό κομμάτι». 

Ο κ. Σπύρου προσθέτει ότι «ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι πολλά παραπάνω από ένας αγώνας. Μιλάμε για μια μεγάλη, πολυήμερη γιορτή στην πόλη μας, με καλεσμένους από όλη τη Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και μια διοργάνωση την οποία μπορούν ντόπιοι και ξένοι να συνδυάσουν με μια μικρή απόδραση στη μαγευτική –ιδιαίτερα την άνοιξη- Λεμεσό».

Απεριόριστος αριθμός για κάθε εταιρεία
Το αντίτιμο συμμετοχής στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ είναι €300 ανά εταιρεία, η οποία μπορεί να δηλώσει απεριόριστο αριθμό δρομέων, με ελάχιστο αριθμό τους τέσσερις. Οι πρώτοι 20 δρομείς μιας εταιρείας θα φέρουν τσιπ ατομικής χρονομέτρησης, θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο. Σε περίπτωση που περισσότερα άτομα θέλουν να έχουν αυτά τα τρία οφέλη, μπορούν να τα αποκτήσουν καταβάλλοντας €5 έκαστος. 
Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, που πλέον είναι «Πολλά Παραπάνω Από Ένας Αγώνας», αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ ενώ είναι πιστοποιημένος από την AIMS (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων και Δρόμων Αντοχών).

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)