Monsieur Cuisine Plus: Νέα κουζινομηχανή στα Lidl

Η παρουσίαση της νέας κουζινομηχανής monsieur cuisine plus, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/11/12 στη Lidl Food Academy από τον Chef Λευτέρη Λαζάρου. 

Στo πλαίσιo της παρουσίασης έγινε μαγειρική επίδειξη από τον Chef, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με το monsieur cuisine plus, αποκτώντας έτσι μια προσωπική εμπειρία για το τι μπορεί να προσφέρει. 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, πρόκειται για κάτι «μοντέρνο, πρακτικό και επαγγελματικό, κατάλληλο για μαγείρεμα, ψήσιμο, βράσιμο στον ατμό, ζύμωμα, ζύγισμα, και άλλες πολλές μαγειρικές λειτουργίες».
 
Παρέχει επίσης τη δυνατότητα για ρυθμιζόμενη θερμοκρασία για μαγείρεμα ακριβείας, καθώς και οθόνη ενδείξεων για ρύθμιση της ώρας και της ταχύτητας. Προσφέρεται για σούπες, σάλτσες, smoothies, λαχανικά, κρεατικά, ζυμαρικά, ψάρι, μαρμελάδες, ζύμες, ντιπ και πολλά άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στα καταστήματα Lidl σε συσκευασία που περιλαμβάνει βιβλίο μαγειρικής με 200 συνταγές.



Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)