Powered by

Σε επιχειρηματική αποστολή στο Λονδίνο Βότσης-Μυριάνθους

Για το Λονδίνο, όπου θα εκπροσωπήσουν τη Βουλή σε Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ, που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αναχωρούν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Άγγελος Βότσης και το μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Μυριάνθους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι εργασίες θα διεξαχθούν στο Λονδίνο, στις 8 Νοεμβρίου και στο Εδιμβούργο, στις 10 Νοεμβρίου 2016.

Κύριος ομιλητής στο Φόρουμ θα είναι ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Η Κυπριακή οικονομία και μοχλοί ανάπτυξής της».

Οι κ.κ. Βότσης και Μυριάνθους θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμούς εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Δειτε Επισης

Απώλειες για τρίτη συνεχόμενη μέρα στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Προς έγκριση από το Ecofin το τροποποιημένο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου
Άνοιξε η πλατφόρμα για επιβεβαίωση της απομείωσης κουρεμένων καταθετών-Όλες οι πληροφορίες
Πτωτικά κινήθηκε το ΧΑΚ την Τετάρτη
Η θέση της Κύπρου στην κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD World Competitiveness Center
Ενισχύθηκε το πλαίσιο κατά ξεπλύματος χρήματος στην Κύπρο-Η νέα έκθεση της Moneyval
Ετήσια αύξηση 1,34% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάιο
Επιβεβαίωση θετικής πορείας της κυπριακής αγοράς εργασίας και με σφραγίδα Eurostat-Ικανοποίηση Παναγιώτου
Πράσινο από Υπουργικό στο ν/σ για ωφελήματα αφυπηρέτησης κρατικών αξιωματούχων-Ποιες οι διαφοροποιήσεις
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο