Audi Q2 Untaggable Event

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας το νέο μέλος της οικογένειας Q, το Audi Q2. Το #Untaggable event, το οποίο διοργάνωσε η Innovation/Leo Burnett σε συνεργασία με την ομάδα Afro Banana Republic, μετέφερε στους παρευρισκόμενους την εμπειρία που προσφέρει το νέο Q.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την νέα προσθήκη στο δυναμικό line-up της Audi και να ζήσουν την εμπειρία του  Audi Q2, μπορούν να επισκεφθούν το εντυπωσιακό Audi Terminal στη Λευκωσία ή τους εκθεσιακούς χώρους Audi σε όλες τις πόλεις. 

Δειτε Επισης

Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)
Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου