powered by

Επιτυχής για άλλη μια χρονιά η Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση

Με επιτυχία διοργανώθηκε, το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου, για άλλη μια χρονιά η Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση του British Council προσελκύοντας το ενδιαφέρον μαθητών, φοιτητών και γονιών.  Η έκθεση που διοργανώθηκε με τη στήριξη της UNITE STUDENTS και του IELTS προσέλκυσε πέραν των 4000 επισκεπτών. 

Στην έκθεση, έδωσαν το παρόν τους εκπρόσωποι 67 Βρετανικών Εκπαιδευτικών Ινστιτούτων ενώ διοργανώθηκε και μια σειρά παρουσιάσεων και σεμιναρίων, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ολιστική ενημέρωση για τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και για τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. 

Μαθητές, φοιτητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα  προγράμματα σπουδών που το κάθε πανεπιστήμιο προσφέρει καθώς και για τα διαθέσιμα προγράμματα οικονομικής στήριξης και χρηματοδότησης. Παράλληλα, οι σύμβουλοι του British Council  παρείχαν πληροφόρηση, καθοδήγηση και συμβουλές σε μαθητές και φοιτητές για τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων τους.  Πέραν αυτού, τα σεμινάρια που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έκαναν μια πολύπλευρη παρουσίαση της ζωής και των σπουδών στη Βρετανία καθώς και συγκεκριμένων κλάδων σπουδών. 

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων
Γεγονός το PadelPro Corporate Padel Tournament by IN Business-Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Επιστρέφει δυναμικά το 2ο ετήσιο Cyprus Forum London
Κορυφαίοι διεθνείς εμπειρογνώμονες συμμετέχουν στο φετινό Compliance Forum