Powered by

Fifa και Intralot ενώνονται για το ποδόσφαιρο

Συμφωνία συνεργασίας με τη θυγατρική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), Early Warning System (EWS), υπέγραψε η Intralot.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα δύο μέρη συμφώνησαν να ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με ασυνήθιστες και ύποπτες δραστηριότητες στοιχηματισμού, μέσω μίας πλατφόρμας επικοινωνίας, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη ανίχνευση πιθανών προσπαθειών χειραγώγησης του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Deputy Chief Executive Officer του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Η νέα συμφωνία συνεργασίας με την EWS σε επίπεδο Ομίλου αποτελεί συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας, που εγκαινιάστηκε το 2008, όταν η θυγατρική της Intralot Εταιρία Στοιχημάτων έγινε μέλος του διεθνούς δικτύου συνεργατών της EWS.
Η διαφάνεια και η ακεραιότητα αποτελούν βασικές αξίες του Ομίλου Intralot και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε μία παγκόσμια συμμαχία που στόχο έχει να προάγει και να προστατεύει ενεργά αυτές τις αξίες».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, χάρη στη διεθνή τεχνογνωσία της, η Intralot έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης στοιχήματος σε ρυθμισμένες αγορές, σημειώνοντας τις υψηλότερες πωλήσεις αθλητικού στοιχήματος παγκοσμίως.

Από το 1999, η Intralot υποστηρίζει αδειοδοτημένες λοταρίες και οργανισμούς σε διάφορες ρυθμισμένες αγορές διεθνώς να προσφέρουν μία ευρεία γκάμα στοιχηματικών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα, ως κάτοχος σχετικής άδειας, διοργανώνει στοίχημα είτε μόνη της, είτε ως μέλος κοινοπραξίας. Για την ανάπτυξη στοιχηματικών προϊόντων και υπηρεσιών, η Intralotέχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα, το οποίο έχει λάβει τις πιστοποιήσεις WLA, ISO 27001 και 9001.

Σήμερα υλοποιεί, είτε ως τεχνολογικός πάροχος είτε ως διοργανωτής στοιχηματικών παιχνιδιών, 18 έργα σε όλον τον κόσμο.

ΠΗΓΗ:fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Κόντρα στο παγκόσμιο χρέος το ελληνικό-Το ΔΝΤ προβλέπει μεγάλη μείωση ως το 2030
Τι σημαίνουν για την ελληνική οικονομία τα υπερπλεονάσματα του 2024
Κ. Mητσοτάκης: Επιστροφή ενός ενοικίου σε ενοικιαστές κάθε Νοέμβριο και €250 καθαρά σε 1,5 εκατ. συνταξιούχους και ΑΜΕΑ
Νίκος Παπαθανάσης: Μια ακόμη διεθνής αντικειμενική αναγνώριση η αναβάθμιση από Standard & Poor’s
Νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από S&P-Σε ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές το ελληνικό αξιόχρεο
Στις αγορές για άντληση €250 εκατ. το ελληνικό δημόσιο με δεκαετές ομόλογο
Στο 2,4% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο-«Άλμα» 54,5% στο αέριο, «βουτιά» 23,3% στο λάδι
Στα €5,26 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο στην Ελλάδα-Μειώθηκε κατά 5,6%
Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι υπέρ της ενιαίας αντίδρασης Ε.Ε. απέναντι στους δασμούς Τραμπ
Πόσο θα επηρεάσουν την Ελλάδα οι δασμοί του Τραμπ-Οι επιπτώσεις στις εξαγωγές, ποιοι κλάδοι επηρεάζονται