Powered by

Τη διπλωματική αποστολή της Κίνας ξενάγησε ο ΚΟΤ

Κατόπιν πρόσκλησης της Αν. Γενικής Διευθύντριας του ΚΟΤ Αννiτας Δημητριάδου προς τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κύπρο, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού πραγματοποίησε πολιτιστική εκδρομή με ξενάγηση για τη διπλωματική αποστολή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κύπρο, στα πλαίσια προώθησης της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

Όπως ανακοίνωσε ο ΚΟΤ, η εκδρομή- γνωριμία με την Κύπρο και την κληρονομιά της , έγινε με την ευκαιρία των εθνικών επετείων της Κίνας και της Κύπρου που συμπίπτουν και γιορτάζονται την 1η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΚΟΤ έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για ανάπτυξη της κινεζικής αγοράς, επενδύοντας στην προώθηση της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού και μέσω ενεργειών προβολής που στοχεύουν στην προσέλκυση τουριστών.

Αναφέρει ότι η διαδρομή περιλάμβανε ξενάγηση στις Εκκλησίες Ποδύθου και Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Γαλάτα, περιδιάβαση στην παλιά Κακοπετριά, επίσκεψη σε Οινοποιείο, επίσκεψη στα γραφικά δρομάκια και ξενάγηση στη Μονή Τιμίου Σταυρού Ομόδους και σύντομη επίσκεψη στη Λεμεσό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τα 37 πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου-Τα δωμάτια, οι κλίνες και πώς κατανέμονται ανά επαρχία(pics)
Γιώργος Τοφινής: Το όραμα της ΕΤΑΠ για την επαρχία Αμμοχώστου-Ανέκαθεν πρωτοπόρα στον τομέα του τουρισμού
City of Dreams Mediterranean: Επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ευρώπη το αεροδρόμιο Λάρνακας-Αναγνώριση από το ACI Europe
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Φιλοξένησε την ιστορική επίσκεψη Ναρέντρα Μόντι στην Κύπρο
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Ποιοι εκλέγηκαν και ποιοι επανεκλέγηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ρόδον»-Ψηφίστηκε η καταβολή μερίσματος
Πεντακόσιες επιπλέον πτήσεις ημερησίως στον εναέριο χώρο της Κύπρου-«Ομαλή ροή παρόλες τις προκλήσεις»
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Emirates: Αποκαλυπτήρια του νέου αεροσκάφους A350 στη διεθνή έκθεση «Paris Air Show 2025»