powered by

ECDL για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Τα πρώτα πιστοποιητικά ECDL παρέλαβαν τα μέλη του προσωπικού της Γενικής Διεύθυνσης για Έρευνα και Καινοτομία (Directorate General Research and Innovation - DG RTD) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία αποτελεί Εγκεκριμένο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο του ECDL. 

Το ίδρυμα ECDL έχει συνεργαστεί με τη Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ώστε να βοηθήσει τα μέλη του ανθρωπίνου δυναμικού στο να εμπλουτίσουν και να κτίσουν τις υφιστάμενες γνώσεις και ικανότητες με απώτερο σκοπό να εξυπηρετούν αποτελεσματικότερα τους Ευρωπαίους πολίτες. Ως εκ τούτου υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκπαιδεύονται στις ψηφιακές δεξιότητες και πιστοποιούνται με το ECDL σε συνεχή βάση.  

Οι πρώτοι υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έγιναν κάτοχοι του διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού ECDL, παρέλαβαν τα πιστοποιητικά σε μια ανάλογη τελετή, στις Βρυξέλλες, όπου παρευρέθηκε ο αναπληρωτής διευθυντής του εν λόγω τμήματος, Patrick Child, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος ECDL, Damien O’Sullivan. Όπως δήλωσε για το έργο ο κύριος Damien O’Sullivan «Σε μια εποχή όπου οι εργοδουτούμενοι πρέπει να αποδίδουν περισσότερο, με λιγότερους πόρους, οι ψηφιακές δεξιότητες είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Η Γενική Διεύθυνση για Έρευνα και Καινοτομία αναγνώρισε την ανάγκη να βελτιώσει και να πιστοποιήσει τις δεξιότητες του προσωπικού με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο όπως είναι το ECDL». 

Δειτε Επισης

Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Τεχνητή νοημοσύνη εν δράσει... Πώς το AI μεταμορφώνει επιχειρήσεις και κυβερνητικά συστήματα
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Η τεχνολογία ως εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων για αναδιαμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Οριακή μείωση ανάπτυξης και χαμηλότερος πληθωρισμός-Οι νέες προβλέψεις της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας