powered by

Ο Μάριος Τρύφωνος πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στο Μέγαρο του ΚΕΒΕ η Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας. Ποιοτική ασφάλεια στο πλαίσιο της νομιμότητας, υπηρεσίες και συστήματα μόνο από αδειούχες εταιρείες και προσωπικό που έχει τύχει της εγκεκριμένης εκπαίδευσης και πληροί όλες τις προϋποθέσεις βάσει του σχετικού νομικού πλαισίου. 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «για αυτά μάχεται ο ΚΥΣΕΑ από το 2002, που ιδρύθηκε και λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του  Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ)».

Στην έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, ο απερχόμενος Πρόεδρος, Γιάννος Αργυρού, ανέφερε ότι πρώτιστος στόχος του που επιτεύχθηκε με επιτυχία την τελευταία τριετία ήταν οι μειώσεις των τελών αδειοδότησης, ελάφρυνση που αναμένεται ότι θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις ασφάλειας να καταστούν πιο ανταγωνιστικές. Επίσης, ή προάσπιση ανάπτυξη και καλλιέργεια αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των μελών του συνδέσμου, αναβαθμίζοντας σημαντικά τον επαγγελματισμό στις επιχειρήσεις ασφαλείας, καθώς έτσι θεωρείται ότι διασφαλίζονται τα κοινά συμφέροντα των μελών και αυξάνεται η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα στήριξης των μελών, προστίθεται, δημιουργήθηκε η νέα ιστοσελίδα πληροφόρησης του συνδέσμου.

Ακολούθως, έγιναν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν τα ακόλουθα μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία, ο νέος πρόεδρος Μάριος Τρύφωνος ευχαρίστησε τα μέλη που παρευρέθηκαν για την στήριξή τους και ανέφερε ότι μας περιμένει αρκετή δουλειά και το μότο του θα είναι: «πράξεις και όχι μόνο λόγια».

Μάριος Τρύφωνος                  Πρόεδρος
Γιάννος Αργυρού            Αντιπρόεδρος / Πρ. Επιτρ. Στατικής Φύλαξης
Άντης Σοφρωνίου                  Ταμίας
Πανίκος Στατιώτης                 Μέλος
Φάνος Μιχαηλίδης                 Μέλος
Μιχάλης Ερωτοκρίτου            Μέλος
Δήμος Χριστοφόρου             Μέλος 
Πανίκος Δημητρίου                 1ος Επιλαχών
Ζαχαρίας Μανιταράς            Εκ. Γραμματέας/ΚΕΒΕ

Δειτε Επισης

F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας
Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά-Το αύριο μέσα από τη ματιά της Baker Tilly Ελλάδος
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με τεχνητή νοημοσύνη και πώς η EY μετασχηματίζει τις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ευγ. Ευγενίου: Πέρασε το μήνυμα στις ινδικές επιχειρήσεις-Βάση για δραστηριοποίηση στην ευρωπαϊκή αγορά η Κύπρος