«Inferno»: Στην παγκόσμια πρεμιέρα η Maserati Quattroporte

Η Chiara Ferragni, η Eugenia Silva, η Nataly και ο Murad Osmann ήταν μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας και κατέφθασαν στο κόκκινο χαλί με Masserati Quattroporte. 

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Inferno», που βασίζεται στο best seller του Dan Brown, πραγματοποιήθηκε στο υπέροχο Teatro dell 'Opera της Φλωρεντίας.  

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Ron Howard, αφηγείται τις περιπέτειες του καθηγητή Robert Langdon (Tom Hanks) και της Dr Sienna Brooks (Felicity Jones) και είναι η πολύαναμενόμενη συνέχεια των ταινιών «Angels and Demons» και «The Da Vinci Code».

Σημειώνεται ότι οι πλείστοι απο τους παρευρισκομένους, συμπεριλαμβανομένων της Fashion Blogger Chiara Ferragni, του κορυφαίου μοντέλου Eugenia Silva από την Ισπανία και την παρουσιάστρια και περσόνα Nataly Osmann από τη Ρωσία, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Murad Osmann, φωτογράφο και θρυλικό δημιουργό της σειράς #followmeto και Francesca Lusini -  Πρόεδρο της Peuetery, κατεύθασαν στην εκδήλωση με Maserati Quattroporte, την πολυτελή λιμουζίνα της μάρκας.



Δειτε Επισης

SIMBA Animal Aid Cyprus: Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για δύο διασωθέντα σκυλιά
Shell Cyprus: Στέλνει τρεις τυχερούς στη Μόντζα για το Grand Prix της Formula 1-Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση
Stoiximan και ΑΠΟΕΛ στήριξαν τη Στέγη Ευγηρίας «Αρχάγγελος Μιχαήλ»-Χρηματική δωρεά και πασχαλινά δώρα
Συμμετείχε και φέτος στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» η Alpha Bank Κύπρου
Οι 60 νικητές που κέρδισαν τα κουπόνια για πασχαλινά ψώνια από το MyPetrolina app
Εθελοντές εργαζόμενοι της ΧΜ συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία της εταιρείας
Μετά τη Λευκωσία, μάγεψαν και τη Λεμεσό οι Pilobolus
Libertex: Γιόρτασε το πάθος, την μαγεία του ποδοσφαίρου και το ομαδικό πνεύμα προβάλλοντας το FC Bayern-Inter Milan
Η Eminentia Trading Ltd τίμησε τους καλύτερους Thermomix & Kobold Experts της Κύπρου (pics)
Στηρίζει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ο Άρης Λεμεσού