Κυπριακά προϊόντα στον δρόμο θρησκευτικών πιστοποιήσεων

Για πρώτη φορά στην Κύπρο διοργανώνεται σεμινάριο για τις Θρησκευτικές Πιστοποιήσεις Halal & Kosher. Πιο ειδικά αναφέρεται ότι τo World Trade Center Cyprus, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κύπρο το σεμινάριο “Θρησκευτικές Πιστοποιήσεις Halal & Kosher”, που αποτελεί διαβατήριο εισόδου των Κυπριακών προιόντων σε νέες αγορές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare στη Λεμεσό. Απευθύνεται κυρίως σε στελέχη Τμημάτων Εξαγωγών, Ποιοτικού Ελέγχου Επιχειρήσεων Τροφίμων, Ποτών, Καλλυντικών και Φαρμακευτικών που επιδιώκουν την επέκταση των πωλήσεων τους σε χώρες που στοχεύουν κυρίως τον εβραϊκό και μουσουλμανικό πληθυσμό.

Εισηγητής θα είναι ο Θωμάς Α. Βασσάρας, επίσημος εκπρόσωπος στην Ελλάδα των Halal Certifications Services GmbH (Ελβετία), UBM (Ολλανδία) & Halal Expo Europe.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 25 588116 ή μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα: www.wtccy.org και στο Facebook/ World Trade Center Cyprus Ltd".

 

Δειτε Επισης

Το νέο προϊόν που λάνσαρε στην κυπριακή αγορά η Laiko Cosmos Trading Ltd-Ενισχύει την γκάμα των επωνυμιών που διανέμει
Slamdunk: Κάθοδος στην Κύπρο για το brand με εξειδίκευση στα είδη μπάσκετ-Άνοιξε στο My Mall(pics)
Όμιλος Πηλακούτα: Παρέδωσε το νέο Nissan Qashqai στην νικήτρια της εκπομπής «Casa de Mikel»
Frou Frou: Καταβλήθηκε στους δικαιούχους το μέρισμα €1,6 εκατ.-Πόσα αναλογεί ανά μετοχή
Μαγνήτης με…δέλεαρ το χαλλούμι για τις ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες η Κύπρος-Στην αγορά με επενδύσεις εκατομμυρίων
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Η πρωτοβουλία της Κωτσόβολος με το διπλό όφελος-Στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών και θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα
CTC Automotive: Νέο κατάστημα καινοτόμων εργαλείων Hilti στη Λάρνακα (pics)
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα