CIM: Διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου στην Κύπρο

Τη διοργάνωση κορυφαίου ακαδημαϊκού συνεδρίου στην Κύπρο προανήγγειλε το CIM. Πιο εδικά αναφέρεται ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Μαΐου 2016, ημέρες κατά τις οποίες θα διεξαχθεί στη Λευκωσία το ετήσιο συνέδριο του EADL.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Είναι μεγάλη τιμή για την Κύπρο που ένας Οργανισμός παγκόσμιας εμβέλειας έχει αποδεχθεί την πρόσκληση του CIM για συνδιοργάνωση του ετήσιου Συνέδριου στην Λευκωσία».
 
Παράλληλα, σημειώνεται: «Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος για την Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευση (EADL), είναι ένας διεθνής οργανισμός που αποτελείται από σχολεία, ιδρύματα και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης με αποστολή την ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η αποστολή του EADL είναι να εκπροσωπεί όλα τα Ιδρύματα που προσφέρουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Το EADL αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας και της αποδοχής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για να εξασφαλιστεί το μέγιστο όφελος για τους μαθητές. Το EADL παρέχει στα μέλη του ένα φόρουμ για την ανοικτή συζήτηση όλων των θεμάτων που σχετίζονται με την εξ αποστάσεως μάθηση και την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών. Ιδρύθηκε το 2000 και έχει μέλη σε πέραν των 20 χωρών. Το CIM είναι το μοναδικό μέλος από την Κύπρο».

Παράλληλα, ενημερωτικά αναφέρεται ότι: «Το CIM συμπληρώνει το 2016 αισίως 38 χρόνια πρωτοπορίας στην Ανώτατη εκπαίδευση στην Κύπρο. Το Cyprus Institute of Marketing ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978 στην Λευκωσία και από το 1984 λειτουργεί και στην Λεμεσό με μεγάλη επιτυχία. Είναι το πρώτο Κυπριακό Business School και μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια έχει καταξιωθεί ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα της Κύπρου με διεθνείς συνεργασίες και αναγνωρίσεις».

Καταληκτικά τονίζεται: «Η διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου προάγει τους στόχους της κυβέρνησης για να καταστεί η Κύπρος περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο».

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης