Νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών LIS Primus Audit and Tax Limited

Σε συγχώνευση προχώρησαν οι εταιρείες MK Kyprianou Limited, (LKS) Lakkotripis Accountants Limited και NCO Ioannou Audit Limited, με την επωνυμία «LIS Primus Audit and Tax Limited».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ίδρυση της LIS Primus Audit and Tax Ltd δημιουργεί μια κυπριακή εταιρεία με προσωπικό 40 και πλέον εξειδικευμένων στελεχών, που διαθέτει το απαιτούμενο κύρος και δίνει στους πελάτες της πρόσβαση στα οφέλη των επιμέρους υπηρεσιών των τριών προκατόχων εταιρειών. "Με τα αξιόλογα στελέχη της που εξειδικεύονται στον τομέα του Ελέγχου (Αudit),των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονικής Αναφοράς (IFRS) και των Φορολογικών Υπηρεσιών, η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην εξυπηρέτηση της επιχειρηματικής κοινότητας και στις διεθνείς εταιρείες που είναι εγκατεστημένες στην Κύπρο", σημειώνεται.

Ο Συνέταιρος της εταιρείας για θέματα Ελέγχου (Audit) Γιώργος Λακκοτρύπης σχολίασε: «Αυτή είναι μία συγχώνευση μεταξύ τριών επιτυχημένων και καινοτόμων εταιρειών, με κοινές αξίες, ίδιο όραμα, και κοινή εταιρική κουλτούρα. Δεσμευόμαστε όλοι να εργαστούμε για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, δίνοντας έμφαση στην ακεραιότητα, τη διαφάνεια και στη σημασία της τήρησης θετικής στάσης στην εργασία.»

Ο Συνέταιρος της εταιρείας για θέματα Φορολογίας (Tax) Σπύρος Ιωάννου πρόσθεσε: « Ενώ εμείς θα λειτουργούμε κάτω από την καινούργια μας επωνυμία, οι πελάτες μας μπορούν να συνεχίσουν να βασίζονται στη διατήρηση του ίδιου βαθμού δέσμευσης και προσωπικής εξυπηρέτησης που τύγχαναν και πριν. Επιπλέον, η διεύρυνση των
εργασιών μας λόγω της συγχώνευσης θα μας επιτρέψει να παρέχουμε νέες, εξειδικευμένες και πολύτιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις των πελατών μας.»

Η Αλεξάνδρα Σπύρου, Διευθύντρια της νέας εταιρείας, πρόσθεσε: «Χάρη στα ισχυρά θεμέλια που έβαλε ο Μάριος Κυπριανού και οι ιδρυτές των άλλων δύο εταιρειών, η LIS Primus Audit and Tax Ltd εισέρχεται στην αγορά ως ένας δυναμικός και αξιόπιστος επιχειρηματικός σύμβουλος, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα πολύτιμων υπηρεσιών
στους πελάτες μας, ποιοτικά απαράμιλλων. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές των υπαλλήλων μας οι οποίες θα διευρυνθούν και θα αναπτυχθούν μέσα στην καινούργια εταιρεία.»

Η LIS Primus Audit and Tax Ltd λειτουργεί στη Λεμεσό στα νέα της γραφεία, που βρίσκονται στη διεύθυνση Victory House, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 205 και στη Λευκωσία, στα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Φώτη Πίττα 9.

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης