Powered by

Δεκατρείς εθνικοί πρωταθλητές στα European Business Awards 2015/2016

Δεκατρείς κυπριακές επιχειρήσεις αναδείχτηκαν εθνικοί πρωταθλητές (National Champions) στα European Business Awards 2015/2016.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του RSM Cyprus, μέλος της RSM International, του 7ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, φέτος έλαβαν μέρος συνολικά 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης, 40% περισσότερες από την περσινή χρονιά, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών για τα τελευταία 9 χρόνια που διεξάγεται ο διαγωνισμός.

O Αdrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards συνεχάρη όλες τις επιχειρήσεις της Κύπρου που διακρίθηκαν σε National Champions. «Η διάκριση σε αυτόν τον ποιοτικά αυστηρό διαγωνισμό όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλό είναι πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα.», ανέφερε.

Οι 13 επιχειρήσεις που αναδείχθηκαν σε National Champions είναι οι:
A Eracleous Electrical Installations Ltd
Barracuda Intertrade Ltd
CY.R.I.C CYPRUS RESEARCH AND INNOVATION CENTER LTD
CYPRUS INSTITUTE OF MARKETING - THE CYPRUS BUSINESS SCHOOL
DW Dynamic Works Ltd
Fileminders
Furuno Cyprus
Interfreight Logistics
MeritKapital Ltd
OXFORD MANAGEMENT LTD
ROHA PREMIUM POTATO LTD
TELIA & PAVLA BBDO
Think Big Group Ltd
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία των 13 National Champions. Η επιτυχία τους αυτή αναδεικνύει την ποιότητα της Κυπριακής επιχειρηματικότητας και στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της χώρας μας, ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες επιχειρήσεις και θα είμαστε βέβαια δίπλα τους στα υπόλοιπα στάδια του διαγωνισμού» , ανέφερε ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Cyprus.

Η αξιολόγηση των εταιρειών που έλαβαν μέρος αλλά και η επιλογή των National Champions πραγματοποιήθηκε από την κριτική επιτροπή των  European Business Awards, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα πρόσωπα του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης, όπως οι: Karel De Gucht, Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου, Yves Leterme, τ.Πρωθυπουργός του Βελγίου, Emil Constantinescu, τ.Πρόεδρος της Ρουμανίας,  Arnold Rüütel, τ.Πρόεδρος της Εστονίας, Petar Stoyanov, τ.Πρόεδρος της Βουλγαρίας, Jose Aznar, τ.Πρωθυπουργός της Ισπανίας και επιχειρηματίες όπως οι: Peter Brabeck-Lethmathe, τ.CEO της Nestle, Gilbert Ghostine, Διευθ.Σύμβουλος της Diageo Continental Europe, Isidoro Unda, CEO της Atradius, κά.

Η απονομή και ο εορτασμός για την επιτυχία των «Εθνικών Πρωταθλητών» της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί από την RSM Cyprus και τα European Business Awards. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των εθνικών πρωταθλητών από όλη την Ευρώπη φέτος είναι 709 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 13 προέρχονται από την Κύπρο.

Οι 13 Νational Champions πληρούσαν τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης και θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Στο στάδιο αυτό οι πρωταθλήτριες εταιρείες θα υποβάλλουν μια παρουσίαση τους σε μορφή video διάρκειας 5 λεπτών, η οποία θα συνοδεύει την γραπτή αίτηση που έχουν ήδη συμπληρώσει. Όλες οι εταιρείες θα αξιολογηθούν από τους κριτές οι οποίοι θα αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Ruban d`Honneur» με βάση τις 10 κατηγορίες των βραβείων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2016 και μετέπειτα θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο των συνεντεύξεων ενώπιον του πάνελ των κριτών, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα σε γραφεία της RSM. Το καλοκαίρι του 2016 θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας στην τελετή απονομής.

Δειτε Επισης

Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Η Κύπρος στον δρόμο της ανάκαμψης: Απόλυτη επιτυχία για την 3η ετήσια εκδήλωση ΣΑΑ
Πώς προχωρά η υλοποίηση του κυβερνητικού προγραμματισμού για το 2024-Ανασκόπησε την πορεία το Υπουργικό(πίνακες)
Τα νομοσχέδια που ψήφισε η Βουλή για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της αδήλωτης και παράνομης εργασίας
ΣΟΔΑΠ: Στις 4 Νοεμβρίου αρχίζει η πληρωμή σταφυλιών εσοδείας 2024
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πτωτικά κινήθηκε την Πέμπτη το ΧΑΚ-Εκτίναξη τζίρου στα €2,9 εκατ.
Ικανοποίηση Νίκου Χριστοδουλίδη για την πορεία της οικονομίας-«Η σημαντική δουλειά φέρνει αποτέλεσματα»
Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις για Visa Waiver Program των ΗΠΑ-«Είμαστε πάρα πολύ κοντά»
Ικανοποίηση ΗΠΑ για τη συνεργασία με Κύπρο για κυρώσεις κατά Ρωσίας...«Δημιουργούνται οικονομικές ευκαιρίες»