CNP CYPRIALIFE: Γιορτάζει 20 χρόνια με νέα ασφαλιστικά προϊόντα

Με αναφορά στο ιστορικό της και ανακοινώνοντας τα νέα της προϊόντα και τους στόχους της για το 2016 υποδέχθηκε η Ασφαλιστική Εταιρεία CNP CYPRIALIFE, τη νέα χρονιά σε Διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε επ’ ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων παρουσίας στην Ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία.

Ο CEO της CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS, Τάκης Φειδία, στον χαιρετισμό του τόνισε την ωριμότητα που έδειξε η κυπριακή κοινωνία στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μέσα από σημαντικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις της Ασφαλιστικής βιομηχανίας με την εισαγωγή της νομοθεσίας Φερεγγυότητας ΙΙ η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα για τις ασφαλιστικές εταιρείες του τόπου. «Και οι δύο εταιρείες του Ομίλου, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ικανοποιούν όλα τα αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις που θέτει η νέα νομοθεσία. Συγκεκριμένα, η CNP CYPRIALIFE καλύπτει σχεδόν τέσσερις φορές το περιθώριο φερεγγυότητας που χρειάζεται και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 1,5», δήλωσε ο κ. Φειδία.

Στον τομέα των Ασφαλίσεων Υγείας, ανέφερε ότι υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον όσο αφορά στην πρόοδο για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, δηλώνοντας ότι η CNP CYPRIALIFE είναι έτοιμη με την οριστικοποίηση του πλαισίου εφαρμογής να προσφέρει τα ανάλογα ασφαλιστικά προϊόντα. 

Ακόμη, αναφέρθηκε στην αποστολή των ανθρώπων του Ομίλου και της CNP CYPRIALIFE, την οποία θεωρεί ως μια διαρκή πρόκληση έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στους 160,000 και πλέον πελάτες του ακόμη καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. 

Στην συνέχεια, η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, Ανδρεανή Καλλιμάχου, αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία και την οικονομική ευρωστία της Εταιρείας. Αναφέρθηκε επίσης στη δυναμική που αντλεί η εταιρία από τον Γαλλικό πολυεθνικό όμιλο CNP ASSURANCES του οποίου αποτελεί μέλος, αλλά και στους κύριους πυλώνες της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας που είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη, η μέγιστη αξιοποίηση της τεχνολογίας, οι καλύτερες δυνατές αποδόσεις των επενδυτικών ταμείων, η σταθερή αύξηση των πωλήσεων και η εντατικοποίηση της κοινωνικής προσφοράς.

Εκτενή αναφορά έγινε στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων όπως το CYPRIA LONG TERM CARE, στην διαδικτυακή πύλη πελατών CNP CYPRUS INSUPASS, στο νέο τεχνολογικά προηγμένο λογισμικό «Ανάλυσης Αναγκών Πελάτη» το οποίο είναι μοναδικό στην Κυπριακή ασφαλιστική βιομηχανία και στο πολύπλευρο έργο το οποίο έχει αναπτύξει στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης.

Σύμφωνα με την κ. Καλλιμάχου, το 2015 έκλεισε για την CNP CYPRIALIFE, με €86 εκ ετήσια ασφάλιστρα, €446 εκ επενδύσεις υπό διαχείριση και 230 ασφαλιστικούς συμβούλους σε όλη την Κύπρο. Στεκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί, καταβάλλοντας €19 εκ σε απαιτήσεις και στηρίζοντας τους για να ξεπεράσουν δύσκολες στιγμές.

Καταλήγοντας, ο CEO της CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS, δήλωσε πως: «Εδώ και 20 χρόνια, η CNP CYPRIALIFE είναι δυνατή, δίπλα στους πελάτες της. Τους δίνει σιγουριά. Αυτή είναι η αποστολή μας. Και αυτή η αποστολή,  για όλους τους ανθρώπους του Ομίλου και της CNP CYPRIALIFE, αποτελεί μία διαρκή πρόκληση. Είναι μεγάλη πρόκληση για να προσφέρουμε στους 160.000 πελάτες του Ομίλου μας  ακόμη καλύτερες υπηρεσίες».

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης