Powered by

Ριζικές ανακαινίσεις στα 5στερα της Αγίας Νάπας

Σε πλήρη ανακαίνιση προχωρούν τα 5στερα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας. Σκαλωσιές και γερανούς συναντά κανείς εάν επισκεφτεί αυτή την περίοδο την Αγία Νάπα, καθώς οι εργάτες εργάζονται πυρετωδώς για τη νέα τουριστική σεζόν που αρχίζει τον Απρίλιο.

Η Αγία Νάπα διαθέτει τέσσερα 5στερα ξενοδοχεία, τα οποία είναι κλειστά για τη χειμερινή περίοδο προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ανακαινίσεις. Πρόκειται για τα Adams Beach Hotel, Atlantica Aeneas Resort, Grecian Park Hotel και Alion Beach Hotel.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, το Adams Beach Hotel, το Atlantica Aeneas Resort και το Grecian Park Hotel, προχωρούν σε ριζικές ανακαινίσεις. Θα γίνουν αλλαγές τόσο στα δωμάτια, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους (εστιατόρια κλπ).

Συγκεκριμένα το Adams Beach Hotel προσθέτει δωμάτια στη deluxe πτέρυγά του. Παράλληλα το Atlantica Aeneas Resort, το οποίο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κάνει ριζική ανακαίνιση, αφού προσθέτει δύο ορόφους. Το Grecian Park Hotel και αυτό με τη σειρά του προχωρεί σε σημαντικές ανακαινίσεις καθώς έκλεισε πιο νωρίς τη φετινή σεζόν. Τέλος, το Alion Beach Hotel θα προχωρήσει σε μικρότερες ανακαινίσεις, απαραίτητες όμως για την καλή λειτουργία των ξενοδοχείων και για να κάνουν πιο άνετη τη διαμονή των τουριστών.

Σημειώνεται ότι δαπανήθηκαν 150 εκατ. ευρώ σε ανακαινίσεις στην Ελεύθερη Αμμόχωστο σε ανακαινίσεις ξενοδοχείων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Η Αγία Νάπα επενδύει πολύ στον τουρισμό καθώς είναι η κύρια πηγή εσόδων τόσο του Δήμου όσο και των κατοίκων της. Οι επιχειρηματίες επιδιώκουν να αναπτύξουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, ενώ και ο Δήμος επιδιώκει την προσέλκυση περισσότερων επενδύσεων και αναπτύξεων στην περιοχή. Με αυτό τον προσανατολισμό, η Αγία Νάπα στοχεύει να καταστεί ο κατεξοχήν τουριστικός προορισμός της Κύπρου.

Adams Beach Hotel

 Atlantica Aeneas Resort

Δειτε Επισης

ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική
Ελληνικός τουρισμός: Κάτω τα έσοδα, πάνω οι αφίξεις και τον Αύγουστο-Οι επτά λόγοι