Marketway: Επέκταση στην Αφρική με γραφείο στην Κένυα

Επέκταση εργασιών σε άλλες αγορές επιχειρεί η Marketway και πιο συγκεκριμένα σε αναδυόμενες οικονομίες της αφρικανικής ηπείρου. Εδώ και ενάμιση χρόνο η διαφημιστική εταιρεία έχει ανοίξει γραφείο στην Κένυα και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της αφρικανικής χώρας, Ναϊρόμπι.

Το γραφείο ήδη λειτουργεί υπό τη διεύθυνση στελέχους της Marketway από την Κύπρο, ενώ παράλληλα εργοδοτεί άλλα πέντε άτομα από την τοπική αγορά. Παράλληλα, η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketway, Βαρβάρα Λιλλήκα, τόνισε μιλώντας στο InBusinessNews, ότι και η ίδια σχεδόν κάθε μήνα μεταβαίνει στην Κένυα με σκοπό να ενημερώνεται και να εξετάζει πόσο καλά τρέχουν οι εργασίες του τοπικού γραφείου.

Τονίζεται μάλιστα, ότι η Marketway συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα που λειτουργούν στο Ναϊρόμπι, όχι μόνο για διαφημιστικές υπηρεσίες αλλά για πολλά κομμάτια της ευρύτερης επικοινωνίας του mall. Διαφήμιση, επικοινωνία, σχεδιασμός διαφημιστικού μπάτζετ, στρατηγική και τρόποι αύξησης των επισκέψεων στο εμπορικό κέντρο αποτελούν υπηρεσίες, τις οποίες η Marketway παρέχει στους πελάτες της στην Κένυα.

Θα πρέπει ακόμη να αναφερθεί ότι η Marketway ενέταξε στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής της την Αφρική, αξιολογώντας την ήπειρο ως την πλέον αναπτυσσόμενη περιφέρεια του πλανήτη. Έγιναν, μάλιστα, επαφές με δυνητικούς πελάτες πέραν της Κένυας σε Ζάμπια και Νιγηρία. Οι εν λόγω κινήσεις, επαφές και πλάνα πραγματοποιήθηκαν μετά τις τραγικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν το 2013 μετά το κούρεμα και τις αποφάσεις του Eurogroup. Η διαφημιστική εταιρεία επεδίωξε να βρει νέες αγορές με προοπτικές ανάπτυξης, όπως ήδη κάνει με το γραφείο στην Κένυα.

 

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Κόβουν την κουβέντα και στρέφονται νομικά κατά ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα- Παύση εργασιών για δύο ώρες
Carob Awards 2024: Για ακόμη μια φορά η πρωτιά στη Gnomi Integrated Communications
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων