EY: 1 εκατ. δολ. στους νικητές του Better begins with you

Η EY απένειμε ένα εκατομμύρια δολάρια στους νικητές του καινούργιου διεθνούς προγράμματος αναγνώρισης Better begins with you. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα επιβραβεύει τους εργαζόμενους της ΕΥ οι οποίοι με εμπνευσμένους και εύστοχους τρόπους πραγματοποιούν αυτό στο οποίο στοχεύει η ΕΥ -  δηλαδή τη δημιουργία ενός εργασιακά καλύτερου κόσμου. Όπως αναφέρεται, πέντε ομάδες εργαζομένων σε τέσσερις κατηγορίες θα λάβουν συνολικά ένα εκατομμύριο δολάρια ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις πρωτοβουλίες για τις οποίες έχουν αναγνωριστεί. Έτσι, οι πρωτοβουλίες τους θα έχουν ακόμη μεγαλύτερο  αντίκτυπο και θα μπορέσουν να συνεχίσουν την επέκταση του στόχου  της ΕΥ μέσα από τη δουλειά τους. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EY παγκόσμια Mark Weinberger, σημειώνει: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΥ και οι συνεργάτες μας δίνουν νόημα στο στόχο της ΕΥ μέσα από τις δραστηριότητές τους. Αυτό το νέο πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε ακόμη περισσότερο τα καταπληκτικά πράγματα που κάνουν κάθε μέρα οι άνθρωποί μας για να δημιουργήσουν έναν εργασιακά καλύτερο κόσμο για τους πελάτες μας και για τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.»

Οι πέντε ομάδες εργαζομένων της ΕΥ έχουν διακριθεί στις κατηγορίες: Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών (δύο βραβεία σε ομάδες από τις ΗΠΑ και την Πολωνία), Ανάπτυξη Ταλέντων (Χονγκ Κονγκ), Καινοτομία (ΗΠΑ) και Συνεισφορά στην Κοινότητα (Πολωνία).

Η αντιπρόεδρος σε θέματα Ανάπτυξης Προσωπικού και Ταλέντων της ΕΥ παγκόσμια  Nancy Altobello, σημειώνει: «Τα χρήματα τα οποία επενδύουμε θα βοηθήσουν τις ομάδες νικητών να αξιοποιήσουν τα επιτεύγματά τους, επιτρέποντας στην δουλειά τους να φτάσει σε περισσότερους ανθρώπους και να δημιουργήσει μια μόνιμη παρακαταθήκη. Το πρόγραμμα Better begins with you εμπλέκει ενεργά όλους τους ανθρώπους της EY στην επιλογή και την εκλογή των υποψηφίων και στη λήψη αποφάσεων για τους τελικούς νικητές. Αυτό, σημαίνει ότι η ανταλλαγή εμπνευσμένων ιστοριών επιτυχίας, επιτευγμάτων και αλλαγής γίνεται τώρα ένα πιο ορατό μέρος της κουλτούρας του οργανισμού μας». 

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Κόβουν την κουβέντα και στρέφονται νομικά κατά ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα- Παύση εργασιών για δύο ώρες
Carob Awards 2024: Για ακόμη μια φορά η πρωτιά στη Gnomi Integrated Communications
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων