«Κυπριακό Πρόγευμα» από την Louis Hotels
17:52 - 12 Ιανουαρίου 2016
Το «Κυπριακό Πρόγευμα» επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Κύπρο και αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας με σκοπό να αναδείξει την τοπική μας γαστρονομία και να ενισχύσει το στοιχείο της αυθεντικότητας στα ξενοδοχεία της Κύπρου.
Ο Όμιλος Louis Hotels έχει πρόσφατα εγγράψει όλα τα ξενοδοχεία του στο πρόγραμμα του Κυπριακού Προγεύματος. Στα πλαίσια της καθολικής συμμετοχής του ομίλου, διενεργήθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα την αυθεντική γαστρονομία και την φιλοσοφία του θεσμού σε όλες της περιοχές που δραστηριοποιείται η εταιρεία, στον Πρωταρά, τη Λεμεσό και την Πάφο.
Μάλιστα, τα ξενοδοχεία έχουν προχωρήσει στην έκδοση βιβλίου συνταγών στην αγγλική γλώσσα. Το βιβλίο περιλαμβάνει την τέχνη του μεσογειακού προγεύματος και διάφορες συνταγές κυπριακών και ελληνικών εδεσμάτων όπως τυρόπιτας, ρυζόγαλου, ελιόψωμου, τσουρεκιού και χαλβά.