Powered by

Ντάιζελμπλουμ: Η Κύπρος τα πάει πολύ καλά

Αισιόδοξος για την πορεία της κυπριακής οικονομίας δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup , Γερούν Ντάιζελμπλουμ, ο οποίος αναφέρει ότι η Κύπρος έχει πάει πολύ καλά, η ανάκαμψη ήταν ταχύτερη και ισχυρότερη από ό,τι αναμενόταν και δεν χρησιμοποιήθηκαν όλα τα χρήματα που ήταν διαθέσιμα στο πλαίσιο του προγράμματος.

Σε δηλώσεις στην εφημερίδα "Πολίτης" ο κ. Ντάιζελμπλουμ είπε ότι είναι σε επαφή με τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, για τη διαχείριση των ανοικτών θεμάτων και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Είμαστε, δήλωσε, πολύ κοντά στο τέλος του προγράμματος, τα περισσότερα μέτρα έχουν υλοποιηθεί και στους επόμενους μήνες θα συζητηθεί με την κυπριακή κυβέρνηση πώς βλέπει την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Eurogroup έκανε αναφορά στην προοπτική επανένωσης της νήσου, τονίζοντας ότι "είναι ενδιαφέροντα όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δευτεραθλήτρια σε ποσοστό πλεονάσματος στην Ε.Ε. το 2024 η Κύπρος-Σημαντική μείωση και στο δημόσιο χρέος
Στρατής Ματθαίου: Ίδια συνταγή με 2013 οι προτάσεις ΔΝΤ για το δημόσιο-Επανάληψη των ίδιων μέτρων
Νίκος Χριστοδουλίδης: Βελτιώνεται η φήμη και η αξιοπιστία της Κύπρου, προσελκύουμε ποιοτικές επενδύσεις
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας
Απώλειες κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου την Πέμπτη
Νίκος Χριστοδουλίδης: Οι millenials ο καλύτερος εγγυητής του μέλλοντος (vid)
Οι δηλώσεις των χορηγών του 15ου Nicosia Economic Congress (vid)
Η συζήτηση Νίκου Χριστοδουλίδη με νεαρούς επιχειρηματικούς ηγέτες στο 15ο Nicosia Economic Congress (vid)
Γ. Παπαναστασίου: Στόχος της Κυβέρνησης η μετατροπή της Κύπρου σε κορυφαίο επιχειρηματικό προορισμό
Το επιχειρείν στον τομέα της βιομηχανίας και του εμπορίου με τη νέα γενιά στα ηνία-Η μετάβαση και οι προκλήσεις