Χριστοδούλου: Ο νέος επικεφαλής του marketing της Ελληνικής

Αρχές του ερχόμενου μήνα αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά του στην Ελληνική Τράπεζα ο Πέρσης Χριστοδούλου και πιο συγκεκριμένα ως chief marketing officer του συγκροτήματος.

Πρέπει να τονιστεί ότι η διαδικασία πρόσληψης όπως και η συνέντευξη που έκαναν υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής στον κ. Χριστοδούλου έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και εβδομάδες κι έτσι προέκυψε η θετική απάντηση του συγκροτήματος προς τον νέο επικεφαλής του τμήματος marketing.

Ο Πέρσης Χριστοδούλου ήταν μέχρι πρότινος στέλεχος της εταιρείας Executive Connections, ένώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Cybarco αλλά και τη γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο κ. Χριστοδούλου απέκτησε πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Σέφιλντ και μεταπτυχιακό MBA από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όπως τονίζεται από την Ελληνική Τράπεζα με την κάθοδο του Πέρση Χριστοδούλου στο συγκρότημα θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα social media και στην παρουσία της τράπεζας σε επίπεδο ίντερνετ.

 

Δειτε Επισης

Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής