Κι όμως ο Έφορος Εταιρειών έκανε την ανατροπή

Πολλές φορές το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη έχει δεχτεί κριτική και μάλιστα αυστηρή, ενώ και το InBusinessNews έχει πολλάκις τονίσει την ανάγκη εκσυγχρονισμού του Τμήματος και εφαρμογής γρήγορων και διαφανών διαδικασιών.

Φαίνεται πάντως ότι ο Έφορος έχει λάβει υπόψη, πολλά από τα οποία λέχθηκαν εν είδει κριτικής, έχοντας πρόσφατα εφαρμόσει νέο, ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής εταιρειών. Μάλιστα, όπως –η στήλη- πληροφορείται από επαγγελματίες του κλάδου των υπηρεσιών οι νέες, απλοποιημένες και μέσω διαδικτύου διαδικασίες είναι όντως εύκολες και μάλιστα έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από εταιρείες.

Σε μια περίοδο που η Κύπρος ψάχνει τα πόδια σε σχέση με την οικονομία και την επανάκτηση του καλού της ονόματος ως διεθνές κέντρο, παροχής υπηρεσιών είναι σημαντικό να γίνονται βήματα προόδου όπως αυτό της ηλεκτρονικής εγγραφής από τον Έφορο Εταιρειών.

 

Δειτε Επισης

Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)