Στα σκαριά η 7η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων

Πραγματοποιείται στις 10 και 11 Οκτωβρίου η 7η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου με χορηγό την Αlpha Bank Cyprus Ltd. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015, στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, στο My Mall στη Λεμεσό, με διοργανωτές τις εταιρίες εκπαιδευτικών συμβούλων TCS Educational Consultants Λευκωσίας και Unilink Education Services Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην Έκθεση θα συμμετάσχουν Πανεπιστήμια από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς συμβούλους και εκπροσώπους των Πανεπιστημίων για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, να ενημερωθούν για τη διαδικασία αιτήσεων σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, για το κόστος των σπουδών και τις επιλογές διαμονής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ώρες λειτουργίας είναι 14:00 έως 20:00.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Alpha Bank Cyprus Ltd θα έχει παρουσία στην Έκθεση, όπου οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τη νέα γενιά, όπως το Alpha Welcome Youth Pack, την κάρτα Alpha Bank Enter Youth Visa και το Αlpha Σπουδαστικό Δάνειο. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν ειδικά προνόμια και διευκολύνσεις στους νέους και τους φοιτητές.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν