Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA Matchmaking 2015

Έκθεση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο κλάδο τροφίμων και ποτών θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, "όσοι εμπορευόμενοι σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Διεθνή Έκθεση «ANUGA Fair» στην Κολωνία της Γερμανίας, μπορούν να λάβουν δωρεάν μέρος στη εκδήλωση Μεσιτείας που διοργανώνει το Δίκτυο Enterprise Europe Network (ΕΕΝ) στις 13 – 14 Οκτωβρίου 2015. 

Πρόκειται για προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις όπου επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κλάδο τροφίμων και ποτών έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν εκ των προτέρων από τον κατάλογο των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση μεσιτείας (Brokerage Event) και να πραγματοποιήσουν μαζί τους 20-λεπτες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Όπως αναφέρεται, η εκδήλωση μεσιτείας «ANUGA Matchmaking 2015» απευθύνεται σε εισαγωγείς/ αντιπροσώπους, παραγωγούς τροφίμων και ποτών οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εξεύρεση νέων επιχειρηματικών συνεργασιών και τεχνολογικών ευκαιριών.

Διαδικασία συμμετοχής

1.    Εγγραφή και υποβολή επιχειρηματικών προφίλ το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.b2match.eu/anuga2015 
2.    Έλεγχος και έγκριση των προφίλ από το ΚΕΒΕ ως μέλος του Δικτύου ΕΕΝ και ως γραφείου υποστήριξης για την συμμετοχή των Κυπριακών επιχειρήσεων στην εν λόγω εκδήλωση.  
3.    Δημοσίευση των προφίλ στην ιστοσελίδα B2Match πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση. 
4.    Επιλογή πιθανών συνεργατών και αποστολή αιτημάτων για 20-λεπτες συναντήσεις από τις 15 Αυγούστου – 5 Οκτωβρίου 2015. Πιθανότητα παραλαβής πρόσκλησης από άλλες εταιρείες για συνάντηση. 
5.    Παραλαβή προγράμματος συναντήσεων ξεχωριστά για κάθε συμμετέχουσα εταιρεία λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει κανείς με την Ανώτερη Λειτουργό Στάλω Δημοσθένους στο 22889752 και στο email: stalo@ccci.org.cy.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν