Όμιλος Σιακόλα: Στη Λήδρας το πρώτο H&M

Στον Πύργο Σιακόλα στη Λήδρας θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας H&M στην Κύπρο. Όπως ανακοίνωσε στο ΧΑΚ ο Όμιλος Σιακόλα, επιτεύχθηκε η σχετική συμφωνία με τον σουηδικό όμιλο ένδυσης και η κάθοδός του στην Κύπρο τοποθετείται χρονικά εντός του 2016.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δημόσια εταιρεία Woolworth (Cyprus) Properties Plc ανακοίνωσε ότι κατόπιν συνεννόησης με τη δημόσια εταιρεία Ermes Department Stores Plc, έχει συνάψει συμφωνία με την H&M, για να χρησιμοποιήσει μακροχρόνια με ενοικίαση και με ικανοποιητικούς όρους με βάση τις πωλήσεις, το εμπορικό μέρος του Πύργου Σιακόλα στην οδό Λήδρας, συνολικά 8 ορόφους (2 υπόγεια, ισόγειο και 5 ορόφους), για τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος H&M στην Κύπρο. Το κατάστημα αυτό αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί εντός του 2016. 

Η Woolworth συμφώνησε με τη συνδεδεμένη της εταιρεία Ermes Department Stores Plc, η οποία τώρα ενοικιάζει τον χώρο, να τερματιστεί η ενοικίαση εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016. 

«Η συναλλαγή αυτή έγινε καθότι κρίθηκε ότι είναι προς όφελος τόσο της Woolworth όσο και της Ermes. Η Ermes, που έχει συνεργασία με πολλές άλλες διεθνείς αλυσίδες εταιρειών στον τομέα της μόδας, θα ενισχύσει τις υφιστάμενες δραστηριότητές της τόσο στην περιοχή του δήμου Λευκωσίας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της μείζονος Λευκωσίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Minotti: Ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά-Νέο flaghship κατάστημα στο Trilogy Limassol Seafront
Βασίλης Δημητριάδης: Διαφορά φιλοσοφίας με την κυβέρνηση για την ναυτιλία-Ετοιμάζει προτάσεις και δράσεις ο ΔΗΣΥ
Θεόδωρος Παρπέρης: Αύξηση των ΑΞΕ μέσα από την ανάδειξη της Κύπρου σε κόμβο family offices στην περιοχή
Γιώργος Παπαναστασίου: Κόστος ενέργειας και γραφειοκρατία τα βασικά προβλήματα των βιομηχανιών Λεμεσού
Στήλη καθαρού φυσικού αέριου 350 μέτρων στον στόχο «Πήγασος-1»…Ενημερώθηκε από ExxonMobil ο Χριστοδουλίδης
Slamdunk: Κάθοδος στην Κύπρο για το brand με εξειδίκευση στα είδη μπάσκετ-Άνοιξε στο My Mall(pics)
Εμπιστεύεται τον τομέα της υγείας της Κύπρου και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της η HHG
Όμιλος Πηλακούτα: Παρέδωσε το νέο Nissan Qashqai στην νικήτρια της εκπομπής «Casa de Mikel»
Frou Frou: Καταβλήθηκε στους δικαιούχους το μέρισμα €1,6 εκατ.-Πόσα αναλογεί ανά μετοχή
Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ουζμπεκιστάν, οι στόχοι του, η εταιρεία Arosal και ποια είναι η Arofat Salayeva